Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi belșugul pe masă și prosperitatea! Să nu-ți lipsească acest lucru

Cu venirea sărbătorilor de iarnă, mulți dintre noi caută modalități de a aduce noroc și prosperitate în casele noastre. Iată o listă de obiecte tradiționale de Crăciun, încărcate de simboluri și semnificații, care pot aduce o atmosferă plină de bucurie și abundență în locuința ta. Vor aduce mult belșug pe masa de sărbători!

Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi belșugul pe masă și prosperitatea!
Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi belșugul pe masă și prosperitatea!

Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi belșugul pe masă și prosperitatea!

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie. Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Ce obiecte să ai în casă de sărbători pentru noroc

Pentru greci, ceapa este un simbol al norocului și al fertilității, pentru că încolțește chiar și atunci când nimeni nu-i acordă atenție. În ajunul Anului Nou, familiile din Grecia atârnă mănunchiuri de ceapă deasupra ușilor lor, ca un mijloc de a invita această prosperitate în casă. De asemenea, în ziua de Anul Nou, părinții își trezesc copiii lovindu-i ușor în cap cu cepele care se aflau afară.

În Germania și Austria, există câteva simboluri norocoase diferite pe care le puteți oferi prietenilor și familiei pentru a le aduce noroc. Printre acestea se numără porcii, ciupercile, trifoiul și coșarii. Puteți cumpăra mici simboluri ale acestor talismane norocoase la un târg de Crăciun sau din orice magazin cu ornamente. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net