Alimentul de care Lidia Fecioru nu se apropie! Mulți români îl consumă zilnic

Ultima actualizare:

În ciuda faptului că nu mai este deloc un secret faptul că dieta are un rol crucial pentru sănătatea noastră, mulți dintre noi încă nu sunt foarte atenție la ce pun, mai exact, în farfurii. Ei bine, pentru a rămâne sănătoasă, Lidia Fecioru a renunțat la un aliment pe care mulți dintre noi îl consumă zilnic!

Lidia Fecioru a renunțat la un aliment comun
Lidia Fecioru a renunțat la un aliment comun

Cu toții știm deja cât de importantă este dieta pentru corpul nostru, însă, atunci când ne aflăm în fața unui preparat delicios, tentația câștigă mai mereu. Ei bine, nu și pentru Lidia Fecioru! În vârstă de 60 de ani, energoterapeutul face tot posibilul pentru a-și pătra o dietă echilibrată! Iar de dragul sănătății ei, chiar a renunțat la unele produse pe care mulți dintre noi le consumă zilnic!

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă”, mărturisește Lidia Fecioru, potrivit celor de la spectacola.ro. Probabil că la alcool ne putem gândi cu toți că trebuie eliminat cât mai mult posibil, însă alimente precum cartofii și orezul sunt, mai mult ca sigur, o prezență comună pe mesele noastre.

Alimentele comune la care a renunțat Lidia Fecioru

Faimosul energoterapeut spune că cel mai bine este să mâncăm legumele proaspete, iar produse precum sucurile de fructe au dispărut complet din dieta ei. De asemenea, Lidia Fecioru consideră că dieta vegană nu este deloc una potrivită pentru organism, deoarece corpul nostru nu este echipat pentru a consuma mâncare care nu a fost gătită. Chiar mai mult, acest tip de preparate pot duce la boli precum diabetul, ne spune energoterapeutul.

„Mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1.000 de ori. Da, îl evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor”, ne mai mărturisește Lidia Fecioru.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net