Motivul bizar pentru care Vadim Tudor nu voia să își serbeze ziua de naștere. Ce alegea să facă în schimb

Lidia, una dintre fiicele sale, povestise despre modul în care alegea Corneliu Vadim Tudor să își serbeze ziua de naștere. Cu toate că acesta mergea la muncă, aprecia cadourile primite de la familie. „De obicei îi făceam cadou încălțăminte, îmbrăcăminte", declara recent Lidia Vadim Tudor.

Motivul pentru care Vadim Tudor nu voia să își serbeze ziua de naștere
Motivul pentru care Vadim Tudor nu voia să își serbeze ziua de naștere

De câte ori și-a serbat Vadim Tudor ziua de naștere

„O singură dată și-a serbat ziua de naștere, când a împlinit 55 de ani, și asta pentru că noi am insistat. În rest, de ziua lui făcea ce făcea de obicei. Îi plăcea foarte mult să primească flori și cadouri", spunea Lidia Vadim Tudor. 

„De obicei îi făceam cadou încălțăminte, îmbrăcăminte, pentru că îi plăceau mult. Știu că într-un an i-am făcut cadou o cravată și i-a plăcut foarte mult, pentru că el era pasionat de cravate, tata avea peste 500”, a declarat Lidia Vadim, scrie Antena3 CNN.ro.

Detalii despre ce făcea Vadim Tudor de ziua lui Foto: arhivă Click!
Detalii despre ce făcea Vadim Tudor de ziua lui Foto: arhivă Click!

„Îi plăcea să sărbătorească prin muncă (n.r. de ziua lui), dar era o zi specială. Pentru că era genul de om căruia îi plăcea să fie în centrul atenției. Noi n-am fost în niciun an la parada de Ziua Națională. Nu ne lua, dar el era prezent acolo, în fiecare an, cu sființenie. Își pregătea discursul, pregătea numărul special din România Mare, vestimentația pentru parada de Ziua Națională, pentru recepție. Pentru el asta era cea mai mare sărbătoare din an: Ziua Națională a României", a mai povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia și Eugenia sunt alături de mama lor, Doina. Lidia se ocupă, în prezent, și de mai multe proiecte în memoria tatăl său.

Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani

Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. Moartea a survenit ca urmare a unui infarct. Ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău.

Starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. A fost operat, dar avea să-și piardă viața nu după mult timp. A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. Potrivit Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-a prevestit moartea.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net