Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau mereu însoțite de bodyguarzi: „Am aflat odată și că...”

Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor a încercat să își protejeze fiicele așa cum a știut mai bine, pe tot parcursul vieții lor. Recent, Lidia, fiica cea mare a acestuia, a făcut dezvăluiri despre motivele pentru care tribunul alegea ca atât ea, cât și sora ei să fie însoțite în permanență de gardă de corp.

Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau mereu însoțite de bodyguarzi
Motivul pentru care fiicele lui Vadim Tudor erau mereu însoțite de bodyguarzi

Prezentă în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, femeia a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare! Temerile lui Corneliu Vadim Tudor în ceea ce privește siguranța fiicelor lui au fost unele fondate, întrucât s-a întâmplat să primească amenințări referitoare la ele.

Vadim Tudor se temea pentru fiicele sale!

În timp ce toți copiii de vârsta lor mergeau la școală neînsoțiți, în prezența fiicelor lui Vadim Tudor se afla mereu gardă de corp. Tribunul știa că avea foarte mulți dușmani și se temea că cei dragi puteau fi răniți. 

„Noi nu știam că poate fi și altfel, sau cum se descurcă, de exemplu, copiii care vin singuri la școală. Noi nu știam. Oricum, aveam școala aproape, treceam strada și ne duceam cu bodyguard după noi. Și era bine, că ne simțeam protejate. 

Tata ne explica, ne spunea: <<Uite, e bine, pentru că eu am mulți oameni care nu mă plac și mi-e frică să nu vi se întâmple ceva rău>>. Am aflat odată și că a primit amenințări în legătură cu noi. Înțelegeam asta și am acceptat.”, a dezvăluit Lidia Vadim, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Lidia Vadim: „Tata întotdeauna a stat în fața noastră ca un paravan”

Deși Lidiei nu i-a fost greu să înțeleagă și să accepte contextul în care trăia, lucrurile s-au schimbat puțin în adolescență, când simțea nevoia să petreacă timp singură sau cu prietenii, fără a fi mereu sub stricta supraveghere a unui bodyguard. 

„În adolescență a fost mai greu, că atunci da, poate îți doreai și tu să mai ieși cu prietenii și să fii singură. Sau poate că-ți doreai, pur și simplu, să fii singură, nu să ieși cu cineva. Și atunci da, am resimțit puțin, dar am înțeles că ce a făcut, a făcut pentru binele nostru. Dar, când a murit tata, de exemplu, eu aveam 25 de ani, mi-am dat seama că eu nu știu să mă descurc singură. 

Adică habar n-aveam, nu știam ce să fac eu în viață și cum să fac să mă descurc singură. Cum să mă întrețin, cum să fac față problemelor. Tata întotdeauna a stat în fața noastră ca un paravan. De noi nu s-a lovit nimic. Și nu știam să fac chestia asta. N-am mai avut nici bodyguard, nici șofer. 

A nu se înțelege că am fost vreodată fițoase. Pur și simplu asta a fost viața pe care am trăit-o și așa a înțeles tata să ne protejeze. Și bine a făcut!”, a mai spus fiica acestuia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net