Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea: „Asta e ultima mea zi!” Fiica lui a făcut confesiuni tulburătoare

Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit moartea! Fiica acestuia, Lidia, a făcut dezvăluiri uimitoare despre ultima zi din viața Tribunului. Momentul pierderii tatălui său o tulbură până astăzi, iar cuvintele prin care și-a presimțit sfârșitul sunt cu atât mai sfâșietoare.

Lidia a făcut dezvăluiri uimitoare despre ultima zi din viața Tribunului
Lidia a făcut dezvăluiri uimitoare despre ultima zi din viața Tribunului

Vadim Tudor amana să meargă la spital

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Lidia a făcut mărturisit tulb urătoare despre îndrăgitul său tată. Aceasta a povestit că toata viața, Corneliu Vadim Tudor și-a dorit să fie perfect absolut oriunde mergea.

Tânăra a spus că până și în vacanțe tatăl său își lua costumele cu el dorind să păstreze o imagine fără cusur. Aceasta a mărturist că după părerea ei tatăl său nu și-a dorit să afișeze vreo vulnerabilitate. Tocmai din acest motiv, politicianul a refuzat să meargă la spital de nenumărate ori sau chiar să se opereze.

Se pare că acestuia i-a fost teamă ca nu cumva presa să afle despre problemele sale, pe care le considera într-o anumită măsură slăbiciuni. Mai mult, de-a lungul timpului acesta nu a suportat gândul de a îmbătrâni, fiind un alt lucru pe care l-ar fi asociat cu vulnerabilitatea. De aceea Lidia consideră că tatăl său a trecut în neființă atunci când i-a fost acestuia mai potrivit, pentru că pentru ea și familia lor, pierderea tatălui ar fi fost sfârșietoare indiferent de moment. 

Ei bine, tocmai acest refuz de a merge la spital, în ciuda insistențelor familiei,  l-ar fi adus în situația în care a părăsit prea devreme această lume. Corneliu Vadim Tudor a ales să meargă la medic chiar în ultimul moment al vieții sale.

Ziua în care Vadim Tudor a trecut în neființă

Vadim Tudor amana să meargă la spital
Vadim Tudor amana să meargă la spital

Ziua de marți, 14 septembrie 2015, a fost fatidică pentru Tribun.  Dimineața devreme, Lidia a fost trezită de mama ei la ora 6:00, cu vești alarmante legate de starea politicianului. Vadim Tudor se simțea extrem de rău și voia să meargă merge la spital. Sunase deja la serviciul de ambulanță, confruntându-se cu dificultăți de respirație și necesitând îngrijiri medicale urgente. În ciuda planurilor inițiale de a aștepta echipa medicală, situația a evoluat rapid, iar fiica sa a fost nevoită să îl ajute să intre în mașină, în timp ce asistența de la SMURD întârzia.

„A zis: “Am sunat la Smurd și va veni”. Am zis: “Nu există, trage mașina în fața porții și plecăm la spital”. În momentul în care l-am luat tot pe brațe și l-am dus la mașină s-a pus în ușa de la intrare și a zis: “Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine”. Eu țineam poarta și i-am zis: “Termină, încetează cu prostiile!”. I-a zis și mama: “Nu mai vorbi așa, hai să mergem la spital mai repede!”, a povestit Lidia.

La sosirea în unitatea medicală, eforturile depuse de medici au fost în zadar pentru că Vadim Tudor venise prea târziu. Familia a primit sfaturi să aștepte detalii despre evoluția sa și posibilitatea de a fi transferat într-un salon. Cu toate acestea, starea sa s-a înrăutățit, iar medicii au decis să îl intubeze. Evaluările medicale au dezvăluit că politicianul suferise nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace și intrase într-o stare critică de moarte cerebrală. 

Ne-au lăsat să intrăm la el și ne-am dat seama că nu-i ok, ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală. Și au zis: “Dacă va supraviețui, va rămâne o legumă”, a mai spus Lidia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net