Lidia, fiica lui Vadim Tudor face lumină în cazul morții Tribunului! Ce s-a întâmplat la spital, în ultimele sale minute de viață

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 9 septembrie, 2015. Deși avea numeroase probleme de sănătate care generau semnale de alarmă, familia Tribunului a sperat în vindecarea sa până în ultima clipă. 

În cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu, Lidia Tudor a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu tatăl său, în ultimele minute de viață. 

„Știam că e în moarte cerebrală”

Lidia Tudor și-a adus aminte de clipele grele din spital, atunci când Corneliu Vadim Tudor nu mai avea nicio speranță de la medici. Chiar și-așa, Lidia aștepta o minune, împreună cu sora și mama ei. N-a fost să se întâmple, din păcate...

Lidia a mărturisit că Tribunul a suferit nici mai mult, nici mai puțin de 22 de stopuri cardiace și că medicii s-au luptat din răsputeri pentru a-l salva și pentru a-l mai ține în viață. Cu durere în suflet, fiica lui Vadim Tudor a rememorat ultimele clipe pe care le-a petrecut la căpătâiul tatălui său. 

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama intrase la el 16:00, îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam”, a spus Lidia. 

Lidia și Corneliu Vadim Tudor
Lidia și Corneliu Vadim Tudor

Citește și - Mesajul cutremurător de pe mormântul lui Vadim Tudor: «Fă-mă, Doamne, o lacrimă»

A avut nevoie de terapie pentru a depăși drama

Pentru că șocul pierderii tatălui său a fost atât de mare, Lidia a avut nevoie de ajutor din partea specialiștilor pentru a rămâne pe linia de plutire. 

Aceasta a apelat la terapie pentru a înțelege ce s-a întâmplat, pentru a accepta și, mai apoi, pentru a reuși să se vindece. De asemenea, tot în podcastul moderat de Cristina Șicanu, Lidia Tudor a mărturisit că inclusiv sora și mama ei au apelat la terapie, pentru a se desprinde mai ușor de durerea pe care o simțeau cu toate. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost, cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistam la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an. Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele”, a mai spus Lidia Vadim, în podcastul Cristinei Șișcanu. 

Corneliu Vadim Tudor, unul dintre cei mai importanți politicieni din România, s-a stins din viață în anul 2015, ca urmare a numeroaselor probleme de sănătate de care suferea. Acesta era cardiac și avea și diabet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg
Irisha are sânii cât nasturii Sursa: Instagram