Lidia, fiica lui Vadim Tudor face lumină în cazul morții Tribunului! Ce s-a întâmplat la spital, în ultimele sale minute de viață

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 9 septembrie, 2015. Deși avea numeroase probleme de sănătate care generau semnale de alarmă, familia Tribunului a sperat în vindecarea sa până în ultima clipă. 

În cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu, Lidia Tudor a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu tatăl său, în ultimele minute de viață. 

„Știam că e în moarte cerebrală”

Lidia Tudor și-a adus aminte de clipele grele din spital, atunci când Corneliu Vadim Tudor nu mai avea nicio speranță de la medici. Chiar și-așa, Lidia aștepta o minune, împreună cu sora și mama ei. N-a fost să se întâmple, din păcate...

Lidia a mărturisit că Tribunul a suferit nici mai mult, nici mai puțin de 22 de stopuri cardiace și că medicii s-au luptat din răsputeri pentru a-l salva și pentru a-l mai ține în viață. Cu durere în suflet, fiica lui Vadim Tudor a rememorat ultimele clipe pe care le-a petrecut la căpătâiul tatălui său. 

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama intrase la el 16:00, îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam”, a spus Lidia. 

Lidia și Corneliu Vadim Tudor
Lidia și Corneliu Vadim Tudor

Citește și - Mesajul cutremurător de pe mormântul lui Vadim Tudor: «Fă-mă, Doamne, o lacrimă»

A avut nevoie de terapie pentru a depăși drama

Pentru că șocul pierderii tatălui său a fost atât de mare, Lidia a avut nevoie de ajutor din partea specialiștilor pentru a rămâne pe linia de plutire. 

Aceasta a apelat la terapie pentru a înțelege ce s-a întâmplat, pentru a accepta și, mai apoi, pentru a reuși să se vindece. De asemenea, tot în podcastul moderat de Cristina Șicanu, Lidia Tudor a mărturisit că inclusiv sora și mama ei au apelat la terapie, pentru a se desprinde mai ușor de durerea pe care o simțeau cu toate. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost, cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistam la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an. Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele”, a mai spus Lidia Vadim, în podcastul Cristinei Șișcanu. 

Corneliu Vadim Tudor, unul dintre cei mai importanți politicieni din România, s-a stins din viață în anul 2015, ca urmare a numeroaselor probleme de sănătate de care suferea. Acesta era cardiac și avea și diabet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net