Pomană de opt ani pentru Vadim Tudor: „Punem în punguțe ce îi plăcea lui!”

#Exclusiv Click!

Familia regretatului Vadim Tudor are grijă de sufletul său! Contactată de Click!, fiica cea mare a regretatului „Tribun”, Lidia, ne-a mărturisit că, pe 14 septembrie, se împlinesc opt ani de la dispariția tatălui. Prin urmare, pregătește o pomană pentru sufletul său cu tot ce îi plăcea lui.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, la Spitalul Militar! Totul s-a întâmplat, la câteva ore, după ce s-a internat în spital, după ce a suferit un infarct și a decedat. Decesul său a lăsat în urma lui o soție îndoliată, două fete care nu o să îl uite niciodată, dar și multe amintiri memorabile în ceea ce privește cariera sa politică.

„Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană. Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post. Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci”, a declarat, Lidia Vadim, pentru Click!

„L-am visat șase ani!”

Fiica cea mare a regretatului Vadim Tudor, Lidia ne-a mărturisit și faptul că, este de părere, că sufletul tatălui său care s-a înălțat la Cer acum s-a liniștit:

„În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit. De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit”, a mai declarat fiica lui Vadim Tudor.

Click! spune

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician şi publicist român, care a deţinut funcţiile de senator şi europarlamentar. A fondat Partidul România Mare. Apogeul carierei sale politice l-a atins în anul 2000, când s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidenţiale. A murit la 65 de ani, pe 14 septembrie 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net