Vești proaste din partea Wizz Air. Compania aeriană suspendă mai multe zboruri

Noi vești proaste pentru românii care circulă cu avionul! Compania aeriană Wizz Air a decis să anuleze temporar zborurile de pe 10 rute din țara noastră. Mai multe aeroporturi din țară vor fi afectate, iar aceste zboruri vor fi suspendate de-a lungul primelor 3 luni din 2024.

Wizz Air anulează mai multe zboruri în primele luni din 2024
Wizz Air anulează mai multe zboruri în primele luni din 2024

Potrivit celor de la zcj.ro, se pare că aeroporturile din Cluj-Napoca, București, dar și Craiova, vor fi afectate de către decizia celor de la Wizz Air. Zborurile ar fi suspendate temporar, în primele 3 luni din 2024, iar rutele afectate sunt printre cele mai utilizate de către români.

Mai precis, se pare că rutele afectate de la Cluj vor fi cele înspre Lyon (care va fi suspendată între 16 ianuarie și 14 martie 2024), spre Berlin (ce va fi suspendată între 14 ianuari și 16 marti), cât și spre Alicante (ce urmează să fie suspendată între 16 ianuarie și 14 martie).

Iar, din păcate, se pare că veștile proaste pentru români nu se opresc aici! Pe lângă suspendarea temporară a acestor rute, cei de la Wizz Air au decis să mai suspende, tot temporar, jumătate din zborurile operate de la Timișoara, tot în perioada ianuarie – martie. Mai precis, zborurile afectate vor fi cele către Madrid, Roma, Bari, Bologna, Frankfurt Hahn, cât și Memmingen.

Noi probleme pentru românii care călătoresc cu avionul

Se pare că David Ciceo, Directorul Aeroportului Internațional Cluj, a avertizat deja că cei de la Wizz Air vor anula mai multe rute atât spre, cât și dinspre țara noastră, în perioada următoare. De asemenea, rămâne posibil ca perioada în care aceste zboruri sunt anulate să se modifice.

Iar în ce privește motivul pentru care Wizz Air ia aceste decizii, se pare că totul se datorează unor probleme tehnice la motoarele folosite pe aeronavele Airbus A320, realizate de către Pratt & Whitney. Din cauza unor suspiciuni de defecte de fabricație la pale, se undeva în jur de 1.000 de echipamente de acest fel vor trebui verificate, la nivel global. Directorul David Ciceo spune că la Wizz Air ar fi de verificat 100 de astfel de motoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net