Wizz Air anunță reduceri pentru destinațiile europene de iarnă. Ofertele sunt valabile doar vineri și sâmbătă

Ultima actualizare:

Wizz Air sărbătorește Pink Friday cu oferte exclusive pentru iubitorii de călătorii. Astăzi și mâine, pasionații de călătorii se pot bucura de reduceri semnificative. Astfel, biletele Wizz Air au acum o reducere de 20%, iar cei care sunt membrii WIZZ Discount Club (WDC) pot beneficia de o reducere și mai mare: de 25%. Aceste reduceri sunt aplicabile la toate zborurile Wizz Air, oferind călătorilor o oportunitate excelentă de a explora captivantele destinații europene în această iarnă. Perioada de călătorie pentru biletele reduse este valabilă până la 15 martie 2024.

Avion de la Wizz Air. Foto: arhiva.
Avion de la Wizz Air. Foto: arhiva.

Escapade în această iarnă

Indiferent dacă visezi la atmosfera magică a piețelor de Crăciun sau la aventuri montane în locuri pitorești, reducerile de Pink Friday de la Wizz Air îți permit să îți transformi visurile de iarnă în realitate. Cu o gamă diversificată de destinații europene, fiecare pasionat de călătorii găsește ceva pe placul său.

Dăruiește călătorii cu vouchere cadou

Pentru a face Crăciunul și mai special, compania aeriană oferă opțiunea voucherelor cadou. Cu aceste vouchere, poți împărtăși bucuria de a descoperi noi destinații și de a construi amintiri alături de cei dragi. Un cadou perfect pentru cei cărora le place să exploreze lumea.

Cum poți să îți anulezi zborul, gratuit, cu până la 3 ore înainte de decolare

Firma de zbor recomandă călătorilor să adauge serviciul WIZZ Flex rezervării lor. Acest serviciu oferă flexibilitate maximă, permitând pasagerilor să-și anuleze zborul cu până la 3 ore înainte de decolare, fără taxe suplimentare, și să primească o rambursare integrală sub formă de credit de companie WIZZ pentru viitoarele rezervări.

Descoperă noile destinații cu harta de planificare a călătoriei

Mai mult decât atât, interesant de știut este și faptul că pasagerii Wizz Air pot planifica călătoriile cu ajutorul noii funcții - Harta de planificare a călătoriei. Această facilitate este concepută pentru a ajuta călătorii să descopere rapid destinațiile disponibile în prezent în rețeaua WIZZ, facilitând planificarea călătoriilor viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
Pestera Meziad, una dintre cele mai vizitate peşteri din România jpeg
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net