Mirela Vaida, super sexy la 42 de ani! Imagini interzise cu prezentatoarea

Mirela Vaida și-a petrecut weekendul la mare împreună cu familia, căutând să scape de căldura, poluarea și agitația din București. Vedeta TV a optat pentru litoralul românesc, unde s-a bucurat de momente de relaxare și distracție alături de soț și cei trei copii. Prezentatoarea a postat imagini pe rețelele de socializare în costum de baie, arătând căt de sexy este la 40+.

Imagini interzise cu prezentatoarea
Imagini interzise cu prezentatoarea

Mirela Vaida, super sexy la 42 de ani! Imagini interzise cu prezentatoarea 

La 42 de ani, Mirela Vaida a împărtășit pe rețelele de socializare numeroase imagini din această escapadă și s-a arătat foarte încântată că a ales să petreacă timp în stațiunile noastre. Prezentatoarea a lăsat la o parte orice inhibiții și s-a pozat în ipostaze provocatoare în costum de baie.

image

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilariei noastre, al concediilor de altădată, cand parintii noștri faceau atâtea sacrificii sa ne duca, vara, la mare! Am revenit cu copiii mei, in acest weekend, iar ei, fascinati, s-au trezit la 6 dimineata, au iesit pe balcon si-au exclamat: Ce frumoasa e marea noastră, mami! Da, e cea mai frumoasa pentru ca-i „a noastră, mami!”, a scris prezentatoarea de televiziune alături de câteva fotografii în care apare într-un costum de baie roz, iar copiii ei sunt surprinși jucându-se pe plajă și bucurându-se de mare.

image

Postarea vedetei a stârnit un val de aprecieri din partea fanilor. Numeroși admiratori au lăudat-o pentru decizia de a alege litoralul românesc ca destinație de vacanță, în timp ce alții au complimentat-o pentru fotografiile în care apare purtând un costum de baie și ochelari de soare. Această ipostază, în care vedeta se afișează destul de rar, a fost apreciată pentru naturalețea și eleganța sa.

Mirela ești strălucitoare!” „Mirela ești superbă!” „Meriți această răsfățare pentru cea mai tare prezentatoare!”, sunt o parte din comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldați ruși pe frontul din Ucraina oct 2023 FOTO Profimedia (3) jpg
image
image
image
image
image
image
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
image
actualitate.net
image
actualitate.net