Surpriză totală în ultima ediție a emisiunii „Insula iubirii”. Ce cupluri pleacă împreună și cine și-a spus „adio”. Cornel primește o veste neașteptată

Se apropie momentul mult așteptat de o țară întreagă! Astăzi, 28 august 2024, are loc marea finală „Insula Iubirii”. Te întrebi care sunt cuplurile care pleacă împreună din Thailanda și cine alege să își spună „adio”? Iată ce surprize aduce ultima ediție a emisiunii „Insula iubirii”.

Ce cupluri pleacă împreună și cine și-a spus „adio” / foto: arhiva Click!
Ce cupluri pleacă împreună și cine și-a spus „adio” / foto: arhiva Click!

În doar câteva ore, fanii emisiunii „Insula Iubirii” vor vedea ce surprize le-a pregătit marea finală a sezonul 8. Așa cum ne-au obișnuit, Viperele Vesele au aflat deja care sunt cuplurile care pleacă acasă împreună și cine sunt cei care au ales să își spună „adio”. Potrivit lor, cu toate că probabil fanii se așteptau la această decizie, Iustina și Cornel aleg să părăsească insula din Thailanda în calitate de cuplu. De cealaltă parte, Andrei și Cristina, a căror relație a stârnit un val de reacții în mediul online, au ales să plece separat și și-au spus „adio”, deși, se pare că și-au mai acordat o șansă după părăsirea show-ului și, în prezent, sunt împreună.

„La ultimul bonfire din acest sezon al emisiunii «Insula Iubirii», Iustina și Cornel varsă lacrimi de crococil! Ea varsă lacrimi, fiind rușinată de imaginile cu participarea ei în emisiune, pe care Cornel le vede pe tabletă, și acuză pentru acestea starea avansată de ebrietate, el plânge după ce vede testul pozitiv de sarcină. El o iartă și aleg să plece împreună!

„Cristina și Andrei aleg să plece separat de pe insulă”

Tot la ultimul bonfire, Cristina și Andrei aleg să plece separat de pe insulă, însă, în prezent, sunt împreună. În acest moment, Cristina susține, prin mesajul postat pe pagina noastră, că face terapie și că a fost «plasată într-o experiență care nu îi face onoare».

Nu putem să nu ne întrebăm cine a «plasat-o» în această experiență, pe cine acuză mai exact, producătorii sau partenerul de viață. Sincer, ne îndoim că, în timp ce semna contractul, i-a ținut vreun producător pistolul la tâmplă”, potrivit mesajului publicat pe Instagram de Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor TV importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului.

Ultima ediție a controversatului show de la Antena 1 va avea loc astăzi, de la ora 20.30, iar fanii emisiunii pot urmări finala din mai multe localuri din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net