Cornel, ce ai făcut? Momentul în care Iustina de la Insula Iubirii a aflat că este însărcinată: „Nu cu cine nu trebuie...”

#Insula iubirii

Relația dintre Iustina Loghin (26 de ani) și Cornel Luchian (38 de ani) de la Insula Iubirii a fost și este subiectul de dezbatere principal pentru mulți urmăritori ai emisiunii. Iustina a devenit un adevărat personaj pe insula din Thailanda, iar telespectatorii au început să o îndrăgească fiind extrem de comică. Din primele informații cei doi au plecat separat din emisiune, însă la doar câteva luni s-au căsătorit. Mai mult, în acest moment Iustina este pe cale să îi ofere un copil lui Cornel. Iată reacția tinerei în momentul în care a aflat că este însărcinată.

Iustina a aflat că este însărcinată cu Cornel
Iustina a aflat că este însărcinată cu Cornel

Cornel, ce ai făcut? Momentul în care Iustina de la Insula Iubirii a aflat că este însărcinată

Iustina a venit la Insula Iubirii ferm convinsă că iubitul ei Cornel nu ar lăsa-o niciodată. Viața însă i-a demonstrat contrariul, iar bărbatul se pare că i-a călcat strâmb tinerei în repetate rânduri. Acest lucru a afectat-o teribil pe Iustina care, în semn de revoltă, a început să se distreze la maximum pe Insulă, sperând să îl facă și ea gelos pe Cornel. La un moment dat, Iustina chiar a dezvăluit că s-a folosit de una dintre ispite pentru a-l face pe Cornel gelos și pentru a nu fi crezută drept „fraieră” de către familie că stă cu mâinile în sân și nu se răzbună pe bărbat.

Cei doi și-au tot greșit și la final se pare că Iustina a decis să plece fără Cornel de pe Insulă, însă soarta a avut alte planuri cu ei. Totul a început încă din timpul emisiunii, în urmă cu câteva săptămâni, când din cauza schimbărilor pe care le-a resimțit în corp, Iustina a început să bănuiască că ar fi însărcinată. Inițial a ignorat și a continuat să se distreze din plin, însă spre finalul competiției, tinerei a început să i se confirme marea bănuială. Ea consideră că iubitul său Cornel ar fi lăsat-o însărcinată intenționat, deși nu și-ar fi dorit acest lucru chiar în acest moment al vieții sale. A povestit totul pe larg într-o conversație cu Daiana.

Am fost stresată, nu mi-a venit nici stopul, of! Vai, atâta mi-ar mai trebui să fiu însărcinată, nu! Vreau măcar să mă liniștesc cu chestia asta că mă gândesc numai cum ar fi să fiu însărcinată acuma! Ar fi șocul vieții mele, cred că mai mare decât ce am văzut cu el, logic! Mă sperie, da, în toată nebunia mea, să am un copil… Of, ar fi șocul vieții, că eu nu pot să fac avort, Doamne ferește, mă bate Dumnezeu pentru așa ceva! Și mie mi se pare că mi s-a schimbat conformația burții.”, i-a spus Iustina Daianei.

Oricum, un copil nu e un păcat, deci…”, a fost răspunsul iubitei lui Rareș.

Nu, dar nu cu cine nu trebuie!”, a mai spus Iustina.

În cele din urmă, Iustina și Cornel s-ar fi împăcat în România, iar în luna iuliei ar fi făcut și nunta. Ulterior au apărut și imagini pe rețelele de socializare care confirmă atât sarcina, cât și nunta. Adevărul din gura lor îl vom afla însă după terminarea emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net