Alin Simoiu de la Insula Iubirii, adevărul despre „ispitirea” Mariei: „Nu am simțit atracție, eu am avut un rol”. Cum caracterizează concurentele din Thailanda: „Neasumare”

#Exclusiv Click!

E tânăr, frumos, curajos și e considerat cea mai cerebrală și matură ispită masculină de la Insula Iubirii. Alin Simoiu și-a deschis sufletul pentru Click! și a vorbit despre experiența sezonului 8, dar și despre rolul pe care l-a dus la bun sfârșit fără prea mult efort, pentru a doua oară pe tărâm thailandez.

Alin Simoiu, ispită la Insula Iubirii în sezoanele 7 și 8 / Colaj: Click!
Alin Simoiu, ispită la Insula Iubirii în sezoanele 7 și 8 / Colaj: Click!

Fanii emisiunii Insula Iubirii s-au bucurat enorm atunci când au văzut că, din „gașca” ispitelor masculine nu a lipsit, nici sezonul acesta, Alin Simoiu. Stăpân pe sine, dar și pe atuurile fizice pe care le deține, Alin a reușit, încă o dată, să dea masca jos concurentelor din Thailanda. Sau, mai bine zis, pe cea a Mariei, concurenta care s-a apropiat cel mai mult de el în sezonul 8. 

Deși Maria a fost „curtată” îndelung de Marcel, concurenta s-a simțit agasată de acesta, iar în ultimele zile petrecute pe insulă, atenția ei s-a îndreptat către Alin Simoiu, ispita masculină cu care a și încercat să aibă o conexiune. Știind ce are de făcut, Alin și-a jucat cartea cum a putut mai bine pentru a o testa pe Maria până la final, iar rezultatul a fost cel așteptat. Concurenta nu a făcut altceva decât să se poarte cu el exact așa cum se purta Marcel cu ea și deși ispita Alin i-a oferit garanții de nenumărate ori, în episodul de marți, a recunoscut că tot ceea ce a făcut vizavi de Maria a fost să o testeze cu adevărat și să-și îndeplinească, pentru a doua oară, cu succes, rolul de ispită. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Click!, Alin Simoiu a vorbit despre experiența sezonului 8 Insula Iubirii, despre familie, afacerea cu haine, dar și despre concurentele cu care a împărțit vila timp de 21 de zile. 

Alin Simoiu, mult mai empatic după cele 2 sezoane de „ispitire”

Ce faci, Alin? Cum sunt lucrurile în viața ta acum, la mai bine de 6 luni de la terminarea filmărilor pentru Insula Iubirii?

În prezent sunt foarte concentrat pe afacerile mele și cam asta îmi ocupă tot timpul. De la terminarea filmărilor și până acum pot spune că toată atenția mea a avut focus pe business.

Făcând o paralelă între sezonul trecut și sezonul acesta, cu ce învățături a ieșit OMUL Alin, ce concluzii a tras și cum s-au conturat lucrurile în viața ta ?

Omul Alin, atât în sezonul trecut, cât și în cel de acum, a devenit un om mult mai empatic. De la sezon la sezon, mi-am dat seama că noi, oamenii, suntem diferiți, iar ceea ce pentru un om reprezintă o vulnerabilitate, pentru un altul poate să nu însemne absolut nimic.

Ce tipar de femeie ai? Cum ar trebui să arate o femeie pentru a-ți atrage atenția? Și nu vorbim neapărat de aspectul fizic.

Femeia pe care eu mi-o doresc este una simplă, sinceră și modestă, este acea femeie capabilă să îmi fie alături în momentele tensionate prin care pot trece uneori, lângă care să pot evolua ca om și, bineînțeles, să mă iubească necondiționat.

„Eu am avut un rol pe care l-am dus până la bun sfârșit”

Nu știu dacă ești la curent cu discuțiile de pe grupurile de fani ale emisiunii, însă oamenii sunt de părere că l-ai „răzbunat” pe Marcel pentru modul în care l-a tratat Maria. Așa a fost sau pur și simplu n-a existat atracție, așa cum ai spus în episodul de marți?

Așa cum am și precizat, eu nu am simțit atracție, eu am avut un rol pe care l-am dus până la bun sfârșit. Dacă telespectatorii se bucură că l-am „răzbunat" pe Marcel înseamnă că oamenii au înțeles rolul meu pe insulă, care nu a fost nicidecum să îl fac pe el să sufere. Contextul în care ea a venit către mine mi-a oferit șansa să o pot supune testului cu adevărat.

Cum ai simțit cea de-a doua experiență în calitate de ispită? Consideri ca experiența anterioară a avut un aport asupra lucrurilor pe care le-ai făcut acum în Thailanda, în sezonul 8? Ce crezi că ai schimbat la tine de la sezonul trecut și până acum?

Da, categoric sezonul 7 a avut un mare impact asupra experienței mele din sezonul 8. M-a dezvoltat din toate punctele de vedere, dar am rămas natural și totodată mi-am respectat rolul, iar prin jocul meu psihologic am ajutat cuplurile într-un fel sau altul.

Alin Simoiu are o afacere cu haine bărbătești

Vrem să cunoaștem și omul Alin, nu doar ispita Alin. Ce îți place să faci în timpul liber? Care sunt pasiunile tale?

Adevăratul Alin, dincolo de rolul de ispită, este un om serios, cu multe responsabilități, care are timpul liber foarte limitat. Cu toate acestea, atunci când îl am, prefer să fac sport și să petrec câteva momente de calitate cu persoanele dragi.

Am văzut că te îmbraci foarte frumos și știu că ai o afacere cu haine. Cum a pornit? Cum ți-a venit ideea?

Da, recent am lansat o colecție de haine bărbătești, afacere care a evoluat rapid de la idee la practică și totul a pornit de la nevoia mea de a avea ținute atât casual, cât și comode, care să poată fi purtate în orice fel de context.

Ce îți place să mănânci ? Care e mâncarea ta preferată? Dar filmele favorite? Ce gen preferi?

Nu am o mâncare preferată, mănânc orice, picant să nu fie. Nu am timp să mă uit la filme. Am văzut maxim 30 de filme și acestea sunt istorice.

Nu spune „NU” unei noi participări în calitate de ispită

Dacă ți se propune din partea Antenei 1 să fii ispita și în sezonul următor, ce zici, accepți? Ai mai putea avea și a treia experiență în Thailanda ?

Nu aș putea să dau un răspuns concret acum, însă cei ce mă susțin au încredere că și în sezonul 9 mi-aș putea face rolul de ispită cu brio.

Dacă ar fi să caracterizezi fiecare concurentă printr-un singur cuvânt, care ar fi acela? Hai să vedem ce poți să spui despre Maria, Simona, Cristina, Iustina și Daiana.

Maria - vulnerabilitate

Simona - naivitate

Cristina - calmitate

Iustina - neasumare

Daiana - gelozie

Alin Simoiu își dorește o familie frumoasă

Cu cine păstrezi legătura din colegii de pe insulă?

Cu majoritatea colegilor mei am tot ținut legătura după terminarea emisiunii, ne-am înțeles bine atât pe insulă, cât și în afara ei.

Ce înseamnă pentru tine familia? Ai frați, surori sau ești singur la părinți?

Da, am o soră. Pentru mine, familia este locul care îmi oferă liniște. Mai multe cuvinte nu sunt necesare.

Cum te vezi peste 5 ani?

Cum mă văd peste 5 ani? Este o întrebare la care nu aș vrea să răspund, căci aș vrea să depășesc până și așteptările mele, însă mă văd având o familie frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net