Ce va face Diandra cu tatuajul pe care l-a făcut pe Insula Iubirii, identic cu al lui Andrei. Îl șterge sau nu?

#Insula iubirii

Diandra și Andrei Rotaru au fost protagoniștii unui show de zile mari la Insula Iubirii. Între cei doi s-a înfiripat o „poveste de dragoste” care le-a permis să-și dea frâu liber sentimentelor și să nu mai țină cont de camerele de filmat. Faptul că între ei a existat o conexiune puternică i-a determinat să își facă un tatuj identitic. Ce decizie a luat ispita în acest sens. 

Diandra și Andrei / foto: Colaj Click!
Diandra și Andrei / foto: Colaj Click!

Andrei Rotaru a dat uitării sentimentele pentru Cristina, cea care i-a fost soție vreme de un deceniu. Ajuns în Thailanda, concurentul s-a lăsat purtat de „vraja iubirii” și a căzut în mrejele ispitei Diandra Moga, fără a se gândi la suferința pricinuită Cristinei. 

Diandra alege să păstreze tatuajul care o leagă de Andrei

După ce au părăsit insula iubirii, cei doi amorezi ar mai fi continuat să se vadă, însă au decis să meargă pe drumuri separate după ce au văzut că idila lor nu a dus nicăieri. 

În semn de iubire, după ce au părăsit Thailanda, Diandra și Andrei au decis să își tauteze un soare, tatuaj la care ispita clujeancă nu are de gând să renunțe. 

„Nu regreți tatuajul matchy?” - a fost întrebarea primită de Diandra de la un fan. 

„De ce aș regreta? Soarele are o semnificație (a mea) proprie și personală. Să te orientezi mereu spre lucrurile luminoase în viață și să fii un om pozitiv. Să îmbrățișezi partea frumoasă a vieții și toate etapele bune care urmează să se întâmple” - a răspuns ispita de la Insula Iubirii. 

Postarea Diandrei de pe Instagram
Postarea Diandrei de pe Instagram

Andrei și Diandra au rupt orice legătură 

Rugat de fani să lămurească situația cu Diandra, concurentul Andrei Rotaru le-a mărturisit că a încheiat orice legătură cu focoasa brunetă. 

„Diandra ce face?” - a fost întrebarea pe care a primit-o Andrei Rotaru, în timpul unui live pe social media. 

„Nu mai vorbesc cu ea de 3-4 luni de zile. Nu mai avem nicio conexiune, ca să zic așa. S-a rupt conexiunea. Tot ceea ce a fost între noi a fost în cadrul emisiunii, să ne înțelegem!

„Eu înțeleg absolut tot ce spun acolo, tocmai, îmi doresc să discut și cu voi toate lucrurile astea ca să mă fac înțeles. Nu vreau iertare, nu vreau scuze, nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau decât să vă spun povestea și din punctul meu de vedere, și ceea ce am trăit eu și de ce am făcut lucrurile alea” - a spus Andrei, într-un live pe social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net