Cu câți bani ar fi plecat acasă ispita Diandra, de la Insula Iubirii. „Distrugătoarea de cupluri” a fost destul de „scumpă”

Ispita Diandra Moga s-a făcut remarcată prin prisma „iubirii” pe care a dezvoltat-o față de Andrei Rotaru, singurul bărbat căsătorit din cadrul show-ului Insula Iubirii. Bruneta a făcut un show de zile mari pe insulă, dar ar fi plecat acasă și cu o sumă frumușică de bani. Cât ar fi primit Diandra din partea producătorilor? 

Diandra Moga / foto: Social media
Diandra Moga / foto: Social media

Diandra a captat atenția asupra sa atât în rândul concurenților emisiunii, cât și a celor de acasă. Ea și soțul Cristinei Rotaru au dezvoltat o atracție puternică în timpul emisiunii și s-au lăsat purtați de val după ce și-au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi nu au acordat importanță suferinței provocate celor implicați. 

Cu câți bani s-a întors acasă ispita Diandra după Insula Iubirii

Faptul că toți participanții Insula Iubirii au primit sume frumoase de bani nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni. Ispita Diandra s-a numărat printre „norocoșii” care au venit acasă cu conturile pline, după toată activitea sa depusă în Thailanda. 

Apropiații din anturajul Diandrei au dezvăluit pentru clujenii.ro faptul că bruneta ar fi primit nu mai puțin de 10.000 de euro. Suma aceasta s-a datorat și show-ului pus în scenă și jocurilor dintre ea și Andrei Rotaru. 

Diandra, făcută praf de Cornel 

Cornel, actualul soț al Iustinei, a fost întrebat de internauți zilele trecute ce părere are despre bonfier-ul dintre ispita Diandra și Cristina, soția lui Andrei Rotaru

Acesta a fost de părere că de la bun început Andrei a manipulat-o pe Diandra, devenind un „pion” în „jocul lui”. 

„Diandra nu a fost ea însăși pe insulă. De când s-a apropiat de Andrei, ea a devenit doar un pion în jocul lui”, a declarat Cornel.

„Părere la bonfier-ul dintre Diandra și Cristina”, a fost curios un internaut.

„Bă, jalnic! Ceva ce nu mă așteptam. Practic, părerea mea este că Diandra, în afara bonfire-ului cu Cristina, nu a existat. De ce nu a existat? Ea a mers acolo și i-a spus toate cuvintele pe care i le-a spus Andrei să le spună. Simplu! Diandra la bonfire-ul cu Cristina a spus ce i-a zis Andrei să zică.

Diandra, de când s-a cuplat cu Andrei pe insulă, nu a mai existat! Înțelegeți? Practic, Diandra era celălalt Andrei. De când a început să vorbească cu el, a manipulat-o, a înfășurat-o cadou și așa a rămas. Diandra trebuie să meargă la anul ca să se descopere și ea însăși.”, a răspuns Cornel în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net