Andrei Rotaru nu mai are nicio legătură cu ispita Diandra! Ce s-a întâmplat între ei, după Insula Iubirii: „S-a rupt...”

#Insula iubirii

Sezonul opt al emisiunii Insula Iubirii i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Întâmplările petrecute în Thailanda au fost cu mult peste așteptările multora, un show de zile mari avându-i în centrul atenției pe concurentul Andrei Rotaru și pe ispita Diandra Moga. Recent, bărbatul a spus adevărul despre relația pe care o are acum cu bruneta. 

Diandra și Andrei / foto: Colaj Click!
Diandra și Andrei / foto: Colaj Click!

Andrei și Cristina Rotaru au fost singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii. La scurt timp după ce au ajuns pe insulă, bărbatul s-a lăsat cucerit de Diandra, în timp ce Cristina a suferit șocul vieții ei. Mulți dintre cei de acasă l-au blamat pe Andrei Rotaru pentru că nu s-a gândit la suferința pe care i-a produs-o soției sale. 

Andrei Rotaru a rupt definitiv legătura cu ispita Diandra

Andrei Rotaru a continuat să fie în atenția internauților și după ce s-au terminat filmările Insula Iubirii. Concurentul reality-show-ului de la Antena 1 a făcut în nenumărate rânduri live-uri pe rețelele de socializare și a primit mai multe întrebări din partea internauților. 

Una dintre ele a făcut referire la Diandra, moment în care Andrei a mărturisit faptul că nu mai păstrează legătura cu ea. 

„Diandra ce face?” - a fost întrebarea pe care a primit-o Andrei Rotaru, în timpul unui live pe social media. 

Răspunsul lui nu a încetat să apară, și pe mulți internauți chiar i-a uimit: „Nu mai vorbesc cu ea de 3-4 luni de zile. Nu mai avem nicio conexiune, ca să zic așa. S-a rupt conexiunea. Tot ceea ce a fost între noi a fost în cadrul emisiunii, să ne înțelegem!”

 „Nu vreau decât să vă spun povestea”

Bărbatul și-a continuat destăinuirile punctând faptul că dorește să vină cu o serie de lămuriri pentru cei care i-ar fi înțeles greșit comportamentul pe baza acțiunilor sale. Andrei Rotaru a mai spus că în scurt timp va veni cu noi declarații pentru a expune și punctul său de vedere pentru a se face înțeles de către cei care l-au blamat. 

„Eu înțeleg absolut tot ce spun acolo, tocmai, îmi doresc să discut și cu voi toate lucrurile astea ca să mă fac înțeles. Nu vreau iertare, nu vreau scuze, nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau decât să vă spun povestea și din punctul meu de vedere, și ceea ce am trăit eu și de ce am făcut lucrurile alea” - a mai precizat Andrei Rotaru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net