Alina Vidican s-a tunat de 51.000 $ în America! Și-a «făcut» fața, sânii și fundul

Ultima actualizare:

    Alina a petrecut Sărbătorile  în America cu familia fratelui său
Alina a petrecut Sărbătorile în America cu familia fratelui său

Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

”Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din ţară?”- e întrebarea pe care şi-o pune acum Alina Vidican (32 de ani). Cu un certificat de divorţ în geantă şi doi copii de crescut, fosta nevastă a lui Cristi Borcea a demonstrat că este gata să înceapă o viaţă nouă, aşa că a început cu transformările la nivel fizic. Anul trecut, ea s-a împrietenit cu bisturiul chirurgilor esteticieni, de peste Ocean.


    2005
2005

Chiar dacă preţul unei singure intervenţii în clinicile din America este şi de şapte ori mai mare în comparaţie cu cel din România, fosta doamnă Borcea nu s-a uitat deloc la bani. E de înţeles, mai ales că a obţinut o pensie alimentară de 10.000 € pentru cei doi copii ai săi: George Alexandru (5 ani) şi Gloria (2 ani)! Astfel, Alina, fata virgină şi ingenuă pe care a cunoscut-o Borcea în urmă cu treisprezece ani, s-a transformat într-o bombă sexy. Şi-a mărit sânii şi fundul, iar recent şi-a făcut câteva modificări şi la nivelul feţei, şi nu trebuie să fii specialist ca să le poţi observa. ”Alina arată mult mai bine acum, cu intervenţiile pe care şi le-a făcut. Fundul este mai bombat şi asta se poate obţine cu ajutorul implantului fesier, a umplerii cu acid hialuronic sau cu grăsime proprie, şi poate costa 15.000 $.

Sânii şi i-a mărit cu proteze siliconice, probabil a optat pentru 380 de mililitri ca şi mărime, iar preţurile variază între 10.000 şi 30.000 $. Şi faţa este schimbată, datorită liftingului prin umplere cu grăsime proprie sau cu acid hialuronic. Se mai pot adăuga fire resorbabile pentru ridicarea feţei. Putem observa linia sprâncenelor, pomeţii mai proeminenţi. Pentru modificările de la faţă, probabil a plătit în jur de 6.000 $, ne-a spus medicul estetician Victor Schwartz. La un simplu calcul, ex doamna Borcea a cheltuit în jur de 51.000 € să arate mai sexy, echivalentul unui apartament cu două camere în Crângaşi, sau a cinci pensii alimentare plătite de Borcea pentru cei doi copii ai lor.

Borcea şi Vidican s-au iubit 13 ani

simeon stalpnicul png

După o relaţie de treisprezece ani şi o căsnicie de cinci ani, Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în toamna lui 2016. După mai multe luni în care timişoreanca a încercat să-şi salveze familia, iată că sub imboldul iubirii pe care i-o purta Valentinei Pelinel, fostul boss dinamovist a  ales să semneze actul de divorţ la notar. Pentru cei doi copii ai lor, afaceristul plăteşte pensie alimentară în valoare de 10.000 € şi i-a lăsat  fostei neveste apartamentul din Miami şi o sumă de 100.000 €.   

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png