Amanta lui Leo Iorga se hrănește cu amintirile pe care le-a avut cu regretatul rocker: „Îmi lipsește mult!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florența Marin, fosta amantă a regretatului rocker, Leo Iorga ,tânjește și acum după marea sa iubire, la trei ani distanță de la dispariția sa. Contactată de Click!, vedeta și-a adus aminte, cu drag și nostalgie, cât de frumoase erau Sărbătorile Pascale petrecute alături de Leo Iorga.

Regretatul artist a avut o viață parcă desprinsă din filme! Leo Iorga (1964-2019) a fost căsătorit mai bine de trei decenii cu Paula Iorga, femeia cu care are doi băieți. Însă, în același timp, cântărețul a avut mulți ani o viață paralelă cu impresara sa, Florența Marin, femeie de care s-a și îndrăgostit, alegând să-și părăsească familia și copiii pentru a se muta împreună.

Florența Martin: „Îmi lipsește foarte mult Leo”

În toți acești ani în care s-au iubit, Florența Marin și Leo Iorga, au strâns multe amintiri frumoase împreună, așa că, după dispariția sa, bruneta a rămas să își aline sufletul doar cu amintirea momentelor frumoase petrecute alături de acesta. Contactată de Click!, Florența Martin și-a adus aminte de momentele petrecute alături de Leo Iorga, în perioada Sărbătorilor Pascale.

„Anul acesta, Paștele, l-am petrecut frumos și liniștit. Am fost în noaptea de Înviere cu o prietenă să luăm lumină, după care am fost la cimitir, la părinții mei și bunicii lui Alexandru (fiul Florenței Marin - n.r) și am dus lumină, iar a doua zi am fost invitată la părinții prietenei fiului meu, unde a fost foarte frumos.

Îmi lipsește foarte mult Leo! Țin minte că, de Paște, întotdeauna aveam concert când trăia Leo, așa cum aveam și de Crăciun, ori în prima zi, ori în a doua zi, ori în ambele zile. Deci, petreceam în deplasare cu toată trupa. Cu Leo petreceam, noi amândoi, de Paștele Catolic, pentru că eram liberi, plus că era o sărbătoare care coincidea cu Floriile, atunci când era ziua mea onomastică și ziua fiului meu, Alexandru pe care îl cheamă și Florin. Țin minte că în acea perioadă eu și Leo petreceam timpul prin bucătărie, la amândoi ne plăcea să gătim. Făceam atunci tot felul de preparate și mâncam împreună de Paște. Sunt amintiri foarte frumoase și îmi lipsesc acum”, a declarat Florența Marin pentru Click!

Click! spune

Leo Iorga a fost răpus de boală, la vârsta de 54 de ani. Regretatul rocker a avut o carieră în industria muzicală de 40 de ani. Leo a început să cânte prima dată la vârsta de 14 ani, în trupa liceului arădean unde a învățat. Leo Iorga s-a născut în Arad pe 2 decembrie 1964, și a devenit cunoscut ca vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net