Lovitură pentru soție! Florența Marin, dezvăluiri intime din relația cu Leo Iorga

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florența Marin, femeia care i-a fost amantă regretatului Leo Iorga, plânge și acum după rockerul pe care l-a iubit enorm. Contactată de Click!, impresara și-a amintit cu drag de momentele pe care le petreceau împreună în perioada sărbătorilor.

Leo Iorga a murit, în urmă cu trei ani, după ce s-a luptat ani buni cu cancerul. Cântărețul a lăsat în urmă sa o soție îndoliată, pe Paula Iorga (55 de ani), doi băieți care îi duc dorul, Edi și Paul, dar și pe Florența Marin, femeia care a acceptat să îi fie amantă, deși știa că are o familie.

Pentru că iubirea dintre cei doi era prea mare, în 2013, Leo Iorga și-a părăsit soția și s-a mutat cu impresara sa. Florența Marin ne-a povestit intimități din relația cu celebrul rocker.

„Îmi lipsește foarte mult mama și Leo în această perioadă sensibilă. O să merg la amândoi la cimitir să le aprind câte o lumânare. Îmi este dor de perioada în care Leo trăia, era tare frumos. Țin minte că de Sărbători, în toți anii aveam concerte și eram doar pe drumuri, noi petreceam, aproape de fiecare dată, în locul în care mergeam și aveam concert. Cred că majoritatea spectacolelor pe care le aveam de Sărbători erau afară, în frig, dar asta este meseria noastră.

Trebuie să fii făcut pentru lucrul ăsta. De Revelion tot așa ne sărbătoream, după spectacole. În noaptea dintre ani erau mai multe concerte și alergam dintr-o parte în alta, iar după ce terminam, și ne rămânea una – două ore libere, petreceam cu toții. Îmi lipsesc concertele de Crăciun, acele momente frumoase ce le aveam împreună.”, a declarat, pentru Click!, Florența Marin.

Florența Marin, soacră mare?

Fosta impresară a lui Leo Iorga a sărbătorit Crăciunul alături de fiul ei, dar și de iubita și familia acestuia.

 „Sărbătorile acestea o să le petrec alături de pisicuța mea, Betty, alături de fiul meu și iubita lui, dar și de nașii de botez pe care băiatul meu îi are...plus că am primit o invitație din partea părinților iubitei băiatului la masă și o să mă duc la viitorii socri ca să spun așa.

Fiul meu are o relație de jumătate de an cu o fată care îmi place foarte mult, este studentă la Conservator, plus că mai au ceva în comun, ceva inedit...ea este născută pe 17 iulie, iar băiatul pe 18 iulie...la o zi distanță.”, ne-a spus, înainte de Crăciun, Florența Marin.

Click! spune

Leo Iorga a fost răpus de boală la vârsta de 54 de ani. Regretatul rocker a avut o carieră în industria muzicală de 40 de ani. Leo a început să cânte prima dată la vârsta de 14 ani, în trupa liceului arădean unde a învățat.

Leo Iorga s-a născut în Arad pe 2 decembrie 1964 și a devenit cunoscut ca vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!