Paula Iorga, reacție acidă la adresa fostei amante a soțului decedat: „Memoria nu îi este respectată!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florența Marin a uimit, recent, audiența unui eveniment monden! Asta pentru că ea a vorbit cu subiect și predicat despre toate sentimentele pe care le-a avut și le are, chiar și în prezent, pentru regretatul Leo Iorga. Astfel, reporterul Click! a reușit să stea de vorbă, la scurt timp, cu Paula Iorga, femeia care i-a fost soție.

Paula Iorga i-a interzis Florenței Marin să mai rostească numele regretatului Leo Iorga
Paula Iorga i-a interzis Florenței Marin să mai rostească numele regretatului Leo Iorga

Paula Iorga luptă să păstreze memoria regratatului soț impecabilă

Paula Iorga (55 de ani), atac dur la adresa fostei amante a soțului decedat! Femeia cu care Leo Iorga a avut un mariaj cu suișuri și coborâșuri ne-a declarat în exclusivitate ce părere are despre toate declarațiile pe care Florența Marin le-a făcut pentru publicația Click! în urmă cu câteva zile.

“Ea nu are voie să vorbească despre Leo. După ce a murit el i-am interzis printr-o notificare în care specificam acest aspect. Am făcut acest lucru în calitate de succesoare a lui. Asta deoarece eu am vrut să îi respect dorința și memoria lui. Dreptul la replică pentru ce a spus ea este nul, este egal cu zero pentru mine și ignoranța doare cel mai tare. Îmi pare rău că nu îi respectați dorința soțului meu și a familiei mele să nu se mai vorbească despre el și acea persoană.

Leo Iorga este un subiect tabu și pentru voi și pentru ea. Nu aveți voie să îi mai pomeniți numele soțului meu, numele lui este înregistrat inclusiv la OSIM. Memoria nu îi este respectată. Femeia văd că are dreptul să vorbească ce vrea ea mai ales când este zgândărită”, a declarat Paula Iorga pentru Click!, destul de supărată pe situație.

Vezi si: Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, dezvăluiri intime despre relația de iubire cu artistul

Fosta amantă a lui Leo Iorga, declarații tranșante

Trebuie subliniat faptul că Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga ne-a făcut recent câteva mărturisiri explozive, în care ne spunea tot ce s-a petrecut între ea și îndrăgitul cântăreț de muzică rock.

“Sunt singură în momentul de față! Nici nu am căutat, nici nu s-a ivit încă momentul pentru mine. După dispariția lui Leo a fost și cu mama anul trecut. Am pierdut-o și pe ea. Am suferit după Leo! Este o perioadă marcantă din viața mea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. L-am iubit pe Leo, a fost o legătură clară între noi, este un lucru știut. Nu poți să ascunzi așa ceva, trebuie să îți asumi aceste momente din viață. A fost un moment marcant pentru mine. Niciodată nu m-am ferit, în trecut, cu relația cu Leo. Nu aveam cum.

Pentru mine, iubirea nu dispare, sunt etape din viață. Atât prima mea relație cât și a doua mea relație, fostul soț și Leo, au fost bărbații din viața mea”, ne spunea Florența Marin.

Citeste si: Soția regretatului Leo Iorga, despre zvonurile că s-a recăsătorit: „Sunt multe persoane care îmi poartă sâmbetele”

De spus este și faptul că s-au împlinit trei ani de la decesul lui Leo Iorga. Simpaticul rocker a fost răpus la vârsta de 54 de ani de cancer, boală pe care medicii au descoperit-o în 2011.

“S-au împlit trei ani de la decesul lui Leo. Este greu fără el. Chiar ieri (n.r – într-o zi de joi) am fost la mormânt la el. I-am aprins o lumânare, îi îngrijesc mormântul. A fost soțul meu”, a conchis pentru Click! Paula Iorga.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net