Soția regretatului Leo Iorga, despre zvonurile că s-a recăsătorit: „Sunt multe persoane care îmi poartă sâmbetele”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paula Iorga iubește din nou! Fosta soție a regretatului cântăreț de la trupa Compact și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat cu care speră să își petreacă tot restul vieții împreună. 

Au trecut trei ani de la decesul lui Leo Iorga, moartea artistului întristând multă lume.  Timpul a trecut, iar Paula Iorga, soția regretatului cântăreț, și-a pus ordine în gânduri și a ales să mai acorde o nouă șansă iubirii. Astfel, ea și-a oficializat relația cu Aurel Dincă., fostul solist al trupei Krypton.

„Sunt fericită în aceste momente. Slavă Domnului sunt bine, acum sunt la Eforie și este bine. De jumătate de an, cam așa, de atâta timp sunt cu Aurel. Nu vreau să vorbesc foarte multe lucruri despre noi. Consider că este suficient cât se știe. Dacă m-am căsătorit? Pai tu ce crezi? Tot ce s-a aflat în spațiul public este adevărat, dar nu m-am căsătorit chiar dacă el a scris asta pe Facebook. Nu vreau să comentez foarte multe, pentru că sunt multe persoane care îmi poartă sâmbetele”, ne-a spus Paula Iorga, care ne-a dezvăluit și cum a reușit să o facă să iubească din nou simpaticul rocker. „Aurel a reușit să mă cucerească cu timpul. Nu vreau să vorbesc mai multe, v-am zis, nu sunt o persoană publică și nici nu îmi doresc. Nu vreau să fac ca acest subiect să fie mediatizat”.

Paula Iorga, viață zbuciumată

Paula Iorga a fost căsătorită cu Leo Iorga timp de 30 de ani. În toți acești ani, mariajul lor a fost “zguduit” de către o idilă amoroasă pe care o avea regretatul rocker cu impresara sa, Florența Marin. Subiect care a ținut, mult timp, prima pagină a ziarelor tabloide. Până la urmă, Leo și Paula Iorga au rămas tot împreună. Cei doi au și doi băieți frumoși: Paul și Edy.

Înainte de marea tragedie, Leo Iorga era invitat în cadrul emisiunii de la radio „Clubul de Seară”, unde vorbea despre tot ce i se întâmplă.

„Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți. Nu pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aș vrea și destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Eu îmi accept condiția așa cum e. Mă duc și cânt așa cum pot. (..) Nu este un stigmat. Foarte multă lume are așa ceva...

Eu cu voia lui Dumnezeu încerc să le explic tuturor că e foarte normal. Dacă cineva are diabet sau o boală de inimă nu înseamnă că moare mâine. Ai cancer, te tratezi, cât este să fie atât e. Lupți cu boala și ești motivat. Una dintre motivări este chiar succesul copiilor”, a declarat Leo Iorga, înainte să moară.

Click spune!

Leo Iorga a fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și a lansat hituri cunoscute precum: „Singur în noapte", „Mă voi întoarce", „Să te gândeşti la mine", „Toamnă în sufletul meu", „Trenul pierdut", „Ploaia", „Cine eşti tu, oare?", „Cine-i vinovat?'', '„Te visez mereu''. Artistul a murit în urma unui cancer pulmonar cu care s-a luptat mai bine de 10 ani.

În 2011, Leo Iorga a fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la plămâni. Din păcate, boala a recidivat, iar cântărețul s-a luptat ani buni cu maladia, plătind sute de mii de euro pentru vindecare. Până la urmă, rockerul a fost răpus de cancer pe 2 noiembrie 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net