Văduva lui Leo Iorga iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a adus zâmbetul pe buze

Ultima actualizare:

Paula Iorga, văduva regretatului artist Leo Iorga, iubește din nou la trei ani de la moartea fostului membru Compact. Actualul iubit al Paulei este un coleg de breaslă al lui Leo Iorga, iar relația dintre ei a început în urmă cu doar câteva luni, în vară. 

Paula a avut grijă de Iorga până în ultima clipă
Paula a avut grijă de Iorga până în ultima clipă

Leo Iorga a murit în urmă cu trei ani, după o luptă aprigă pe care a purtat-o cu cancerul. Paula i-a fost alături până în ultima clipă, iar Leo va ocupa întotdeauna un loc special în sufletul său, âinând cont că au format un cuplu timp de mai bine de trei decenii. 

Paula iubește din nou și a găsit puterea de a zâmbi, deși declară că Leo este și va fi întotdeauna iubirea vieții sale, un bărbat pe care nimeni niciodată nu îl va putea înlocui. 

Citește și: Imagini de colecție cu Leo Iorga și fratele său 

Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton este noul iubit al Paulei Iorga. Artistul a mers alături de văduva lui Leo Iorga la mormântul fostului membru Compact pentru a-i aduce un omagiu și pentru a se împăca cu întreaga situație. 

„Chiar am fost împreună la mormânt la el, la regretatul meu soț, Leo Iorga, și i-am dus flori, am aprins lumânări. El a considerat că e corect și normal să-i ducă un omagiu, e evident că pe undeva există o contradicție între conștință-suflet, că nu se simte cu nimic vinovat atâta timp cât nu am avut absolut nimic înainte ca el să treacă în neființă, totul s-a întâmplat după. Dumnezeu ne-a adus împreună pentru că am avut același tip de rugăciune pentru un om potrivit, coincidența a făcut ca ei doi să fie colegi de breaslă, probabil că ăsta e destinul meu, habar n-am”, a declarat Paula Iorga, conform Spynews.ro. 

Vezi și: Paula, văduva lui Leo Iorga, apariție elegantă la un eveniment

Paula Iorga s-a retras din activitate ca să aibă grijă de soțul ei 

Paula a fost cadru medical, dar şi-a abandonat serviciul pentru a se dedica în totalitate soţului ei, după ce acesta s-a îmbolnăvit. 

Paula și Leo Iorga
Paula și Leo Iorga

Paula şi Leo s-au întâlnit pentru prima dată la Costineşti, când fiecare avea pe altcineva. Când a văzut-o prima dată, Leo a fost impresionat de frumuseţea ei. Au reuşit să se cunoască mai bine la finalul verii anului 1988, iar un an mai târziu, în ianuarie 1989, s-au căsătorit. Paula l-a iubit nespus pe Leo Iorga și a avut puterea de a trece peste infidelitatea artistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net