Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, dezvăluiri intime despre relația de iubire cu artistul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florența Marin, fosta amantă a regretatului rocker Leo Iorga (1964-2019), rupe tăcerea! Vedeta a recunoscut pentru Click! că a avut o relație cu artistul, chiar dacă el era însurat cu Paula Iorga (55 de ani).  

Florența Marin îi simte lipsa lui Leo Iorga!

La trei ani de la decesul lui Leo Iorga, Click! a aflat informații uluitoare despre viața amoroasă a marelui artist. Una dintre femeile cu care s-a iubit celebrul rocker ne-a dezvăluit amănunte picante din relația lor ascunsă de ochii curioșilor.

„Sunt singură în momentul de față! Nici nu am căutat, nici nu s-a ivit încă momentul pentru mine. După dispariția lui Leo a fost și cu mama anul trecut. Am pierdut-o și pe ea. Am suferit după Leo! Este o perioadă marcantă din viața mea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. L-am iubit pe Leo, a fost o legătură clară între noi, este un lucru știut. Nu poți să ascunzi așa ceva, trebuie să îți asumi aceste momente din viață. A fost un moment marcant pentru mine. Niciodată nu m-am ferit, în trecut, cu relația cu Leo. Nu aveam cum.”, a spus Florența Marin, pentru Click!

Florența Marin a declarat pentru Click! că nu-l va uita pe Leo Iorga, iubirea dintre ei fiind eternă. Dragostea pe care a simțit-o pentru artista va rămâne în sufletul ei pentru totdeauna.

„Pentru mine iubirea nu dispare, sunt etape din viață. Atât prima mea relație cât și a doua mea relație, fostul soț și Leo, au fost bărbații din viața mea.”, a declarat Florența Marin, pentru Click!.

Florența Marin: „O felicit pe Paula că a trecut peste”

La trei ani de la decesul lui Leo Iorga, Paula, soție regretatului artist, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Cei doi și-au oficializat relație pe conturile lor de socializare. Întrebată de reporterul Click! ce părere are despre trecerea aceasta rapidă a blondinei într-o altă relație cu un alt bărbat, fosta amantă a rockerului a dorit să o felicite prin intermediul nostru.

„Asta demonstrează că viața merge mai departe și lucrurile se învârt și sunt etape și etape în viață. Eu o felicit pe Paula că a putut să treacă peste acest moment și să meargă mai departe. Din ce am văzut pe rețelele de socializare, par foarte fericiți împreună”, a mai spus Florența Marin, pentru Click!.

De asemenea, Florența Marin ne-a spus și de ce crede ea că Paula Iorga a ținut cu dinții de mariajul cu Leo.

„Părerea mea este că atunci când doi oameni nu funcționează într-un cuplu nu are rost să lupți doar pentru a demonstra un soi de mândrie sau un soi de ambiție sau un soi de obsesie. Eu cred că ei s-au iubit, dar până la un anumit punct. Normal că Paula a luptat foarte mult să fie cu Leo din foarte multe conjuncturi.

Ea este o fire care își dorește să fie cu cineva și eu îmi doresc același lucru și probabil că a simțit că este fericită cu această conjunctură. Este posibil ca ea să își fi dorit în continuare acel mariaj pentru numele pe care îl avea Leo și prestigiul său.”, a conchis Florența Marin, pentru Click!.

Citeste si: «Soţul meu, Leo Iorga, a pus cruce pe trecut de acum doi ani»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net