Amna, probleme de sănătate după noaptea de Revelion. Cum se simte acum

Amna nu a pășit cu dreptul în noul an. Imediat după noaptea de Revelion, îndrăgita artistă a răcit și se pare că, nici până în prezent nu se simte mai bine. 

Amna s-a îmbolnăvit după concertul pe care l-a susținut de Revelion Sursă foto: Arhivă personală
Amna s-a îmbolnăvit după concertul pe care l-a susținut de Revelion Sursă foto: Arhivă personală

Schimbările bruște de temperatură cu care ne-am confruntat în ulitima perioadă și faptul că suntem în plin sezon rece au afectat pe solista. La scurt timp după ce a răcit de serios, Amna a scris pe pagina personală de Instagram un mesaj îndemnat celor care îi urmăresc activitatea din mediul online în care îi îndemna să acorde un plus de atenție săbătății în această perioadă. 

Amna a povestit cum "a reușit" să se ămbolnăvească. Solista a cântat în noaptea de Revelion, iar după concert a interacționat cu zeci de oameni alături de care a făcut fotografii. La puțin timp după ce a ajuns acasă a început să se simtă rău, acuzând dureri de cap și febră. Speriată că ar putea avea noul coronavirus, vedeta și-a făcut mai multe teste, iar rezultatele au fost din fericire, de fiecare dată, negative. 

Cu toate acestea, pentru a fi sigură că nu s-a infectat cu noul virus și nu va transmite virusul altor persoane, artista s-a izolat în propria locuință până s-a simțit mai bine. 

Acum mă simt mult mai bine, am luat antibiotic 5-6 zile. Până ieri am stat în casă. După ce am primit testul de covid, PCR, de la Balj, am ieșit din casă pentru că trebuia să mă pregătesc pentru Bravo,ai stil!. Dar sunt super responsabilă, adică mi-am făcut testele, toate felurile posibile și imposibile, m-am tratat, nu vreau să merg lângă colegele mele, doamne ferește să expun pe cineva sau producția sau oamenii din echipă, pentru că în spatele proiectului acesta sunt o grămadă de oameni și nu poți să faci așa ceva. Plus de asta, sunt mamă, am copil, nu aș vrea să îi fac ceva, sunt foarte precaută, am grijă, sunt responsabilă, dar repet, nu mi-a ieșit niciun test pozitiv", a declarat Amna, în cadrul unui interviu. 

Amna este mama unui băiat de opt ani 

Amna este mama unui băiat care s-a născut în anul 2014. În urmă cu aproximativ doi ani ea a divorțat de bărbatul care îi era alături, susținând că între ei există diferențe mult prea mari și situații care nu pot fi reconciliate.

La vremea respectivă, solista măturisea că și-a expus durerea prin care a trecut în versurile melodiilor sale, iar fanii au susținut-o pentru a trece mai ușor prin momentele dificile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net