Anca Neacșu, primele declarații despre divorț, după 10 ani de mariaj

Ultima actualizare:

Anca Neacșu a oferit primele declarații, după ce a intentat divorț soțului ei de origine turcă, Serkan Yaman, după o căsnicie de 10 ani. 

Anca Neacșu, primele declarații despre divorț, după 10 ani de mariaj
Anca Neacșu, primele declarații despre divorț, după 10 ani de mariaj

Anca Neacșu, fosta membră ASIA, s-a despărțit de soțul ei Serkan Yaman, potrivit unui portal de judecată. Chiar dacă cei doi și-au jurat iubire veșnică în urmă cu un deceniu,  blondina a decis că relația nu mai funcționează, așa că a pus punct acestui capitol al vieții ei.

Fosta membră ASIA a oferit și primele declarații cu privire la acest moment cu totul neașteptat. 

Citește și Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Anca Neacșu, ex-ASIA, se desparte de soț

,,Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a spus Anca Neacșu, contactată de Antena Stars.

Se pare că decizia de a pune capăt căsniciei a aparținut amândurora, chiar dacă Anca Neacșu a fost cea care a făcut primul pas spre despărțire și a depus actele de divorț. 

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai populare componente ale trupei ASIA, iar blondina a făcut furori la vremea aceea cu formele ei natural voluptoase și cu look-ul ei de bombă sexy, motiv pentru care fanii o denumiseră ,,Pamela Anderson de România". 

ASIA, una dintre cele mai de succes trupe din anii 1990-2000

Trupa ASIA a fost una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 1990-2000 din România. Membrele trupei adunaseră o mulțime de fani și muzica lor se vindea în număr record, iar asta pe vremea când nici măcar nu exista social media. 

Prima dintre membre care a surprins fanii când a anunțat că părăsește trupa a fost Anemona, iar în locul ei a venit Alexandra-Crina Potora, pe care fanii au asemănat-o cu Britney Spears, datorită fizicului ei ce aducea aminte de celebra vedetă. 

Nici Alexandra nu a rezistat prea mult în trupa ASIA și a decis și ea să plece, însă această situație nu a încetinit deloc ascensiunea trupei. Din contră, la vremea aceea a avut loc o emisiune de talente, ,,Alege ASIA", cu scopul de a găsi următoarea membră a trupei ASIA, iar marea câștigătorea a fost desemnată Alina Diana Crișan.

Citește și Trupa A.S.I.A. se întoarce pe scenă. Ce spune Sorana despre marea reunire

Ai un pont sau mai multe informații, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net