Anca Pandrea, dusă la spital cu salvarea: „Nu mai eram capabilă de nimic!” Ce s-a întâmplat cu actrița

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Pandrea (77 de ani) a ajuns, de urgență, săptămâna trecută, pe mâna medicilor. Problemele de sănătate pe care le are actrița în ultima perioadă, despre care nu își dorește să discute prea mult, îi dau mari bătăi de cap. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit prin ce cumpănă a trecut cu bine recent.

„Nu m-am simțit prea bine în perioada asta. Am fost o săptămână în spital, vineri m-au externat și am venit acasă. Mi-a fost foarte rău. Simțeam că nu mai eram capabilă de nimic. O prietenă a chemat salvarea, a sunat la 112, după ce am vorbit cu ea și i-am zis că nu mă simt bine. Nu am vrut deloc să ajung în spital, dar m-au lăsat puterile. Eu trebuia să îi fac parastasul lui Iura săptămâna trecută cât am fost în spital așa că am avut noroc de prietenii mei care au fost la Biserică și au dat de pomană pentru sufletul lui după care s-au dus și la el la cimitir”, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

Anca Pandrea rezistă la frig

Simpatica actriță ne-a dezvăluit și cum face față temperaturilor scăzute din termometre.

„Mă gândesc că este cald afară și așa mă iau și pe mine căldurile. Nu îmi plac nici verile toride dar parcă mai bine este când e cald afară. Mai pui o umbreluță, mai stai la umbră pe când atunci când este iarnă trebuie să pui pe tine nu știu câte rânduri de haine”, a conchis pentru Click!, Anca Pandrea.

Iubire eternă

În 2004, Anca Pandrea și Iurie Darie au fost colegi în prima telenovelă românească de la Acasă, „Numai iubirea”. Actorul îl interpreta pe tatăl personajului interpretat de Corina Dănilă, iar partenera sa de viață era ajutorul familiei personajului interpretat de Alexandru Papadopol. Cei doi se întâlnesc, se îndrăgostesc și rămân împreună.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg