Secretul Ancăi Pandrea. De ce nu s-a dus la înmormântarea primului soț, Thury Ștefan

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De cele mai multe ori, vedetele au și ele poveștile lor pe care le țin neîmpărtășite. Iată că, odată cu moartea îndrăgitului actor Thury Ștefan, actrița Anca Pandrea ne-a mărturisit că actorul din „Nea Marin miliardar" a fost primul ei soț. Și tot ea ne-a dezvăluit motivul pentru care nu s-a dus la înmormântarea acestuia.

Anca Pandrea a fost căsătorită cu Thury Ștenfan / Foto: Click!
Anca Pandrea a fost căsătorită cu Thury Ștenfan / Foto: Click!

Unul dintre ultimii actori din „Nea Marin miliardar", Thury Ștefan, a decedat zilele trecute, pe 4 aprilie, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut, a familiei și prietenilor. Cu ocazia acestui eveniment nefericit, actriță Anca Pandrea (77 de ani), ne-a mărturisit un lucru pe care puțini îl știau. „A fost primul meu soț".... și-a început povestea fosta vedetă din "Numai iubirea".

Thury Ștefan, primul soț al Ancăi Pandrea

„Când aveam 19 ani, am fost căsătorită, eram în București, iar el era din Timișoara, dar era angajat balerin la Maia Plisețkaia, marea balerină rusoaică. Era angajat la „Teatrul Tănase”, balerin, apoi a plecat în armată, iar eu m-am împăcat cu fostul iubit. Și când s-a întors, i-am spus, dragul de el, iar el atât a spus: Am plecat” a declarat, în exlusivitate pentru Click!, Anca Pandrea.

Thury Ștefan / Foto: Arhivă personală
Thury Ștefan / Foto: Arhivă personală

Anca Pandrea: „Ne-am pupat și ne-am luat la revedere”

„După ce am fost în Moscova, la o filmare la „Cântecele marii" cu Dan Spătaru, am ajuns la Satu Mare, unde m-a întrebat cineva de ce nu divorțez. Noi nu ne-am mai sunat, nu am mai vorbit unul cu celălalt, însă am rămas căsătoriți, până am revenit în București și am făcut-o. Ne-am întâlnit, am mers la tribunal, pentru că nu era notar ca acum. Am divorțat, ne-am luat de mână, ne-am dus la un băruleț care era lângă „Teatrul de comedie”, am băut o vodkă amândoi, am mai vorbit, ne-am pupat și ne-am luat la revedere”, a declarat Anca Pandrea.

Anca Pandrea: „Una dintre fostele soții a vrut să vorbesc urât de el”

„Căsnicia asta a durat foarte puțin, dar practic a durat mult, amândoi fiind prin alte părți ale țării. Ne-am mai văzut în Timișoara când am fost cu spectacolul „Pețitoarea" în turneu și a venit la mine în cabina de probe și am vorbit. Am prezentat spectacolele de la „Melody Bar”, unde el era dansator, iar după veneam acasă împreună. Apoi, m-a mai sunat de câteva ori. El s-a recăsătorit, a avut copii. Una dintre fostele soții a vrut să mă pună martor la tribunal, la proces, să vorbesc urât de el, însă nu am vrut. Nu aveam de ce, cum să-l vorbesc de rău?!", a povestit actrița.

De atunci, Anca Pandrea nu a mai vorbit cu el. „Am văzut pe Facebook că stătea cu soția lui, cu care era de 40 de ani la Câmpul Lung Moldovenesc, și făcea metaloplastie. Nu am mers la înmormântare, eu după Iura nu merg după nimeni", a mărturisit Anca Pandrea.

Iurie Darie și Anca Pandrea,  o poveste de dragoste cum rar s-a întâlnit / Foto: Arhivă personală
Iurie Darie și Anca Pandrea, o poveste de dragoste cum rar s-a întâlnit / Foto: Arhivă personală

Ce probleme de sănătate are?

În ultimii ani, problemele de sănătate s-au amplificat pentru actrița Anca Pandrea! Din nefericire, actrița are nevoie de butelie de oxigen pentru a putea să respire mai bine.

„Am insuficiență cardiacă și pulmonară, am și gastrită. Dar cel mai grav e că nu pot să respir cum trebuie", a mai spus Anca Pandrea.

Thury Ștefan cu Jean Constantin în „Nea Marin miliardar” / Foto: Arhivă
Thury Ștefan cu Jean Constantin în „Nea Marin miliardar” / Foto: Arhivă

Thury Ștefan a jucat în multe filme

Originar din Timișoara, acesta a fost considerat drept unul dintre cei mai mari balerini ai României, dar și un actor care s-a remarcat în filme precum „Fram ursul polar", „Veronica", „Actorul și sălbaticii", „Nea Mărin miliardar", „Libelula" sau „Cântecele mării", producție în care a jucat în anii '70-'80. Thury a fost coleg de scenă cu Toma Caragiu și Gheorghe Dinică.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net