Lacrimi pentru Anca Pandrea. L-a aniversat pe Iurie Darie la cimitir. „Mi-a vorbit azi-noapte”

14 martie este o zi cu totul specială pentru Anca Pandrea (77 de ani), văduva regretatului Iurie Darie, cunoscut dintr-o mulțime de filme de acțiune sau de comedie. Actrița a mers azi la cimitir alături de câțiva prieteni și i-a adus un omagiu iubitului ei care s-a stins din viață în 2012.

Anca Pandrea și Iurie Darie au făcut un cuplu perfect
Anca Pandrea și Iurie Darie au făcut un cuplu perfect

În urmă cu 11 ani pleca dintre noi unul dintre cei mai îndrăgiți actori din vechea generație și anume Iurie Darie, un titan al cinematografiei românești. Un actor care a avut ocazia de a face atât film cât și teatru sau televiziune, fiind un răsfățat din acest punct de vedere. Pe 14 martie 1929 se năștea actorul în comuna Vadul-Rașcov, Șoldănești, din Moldova. Partenera sa, îndrăgita actriță Anca Pandrea a ținut ca în această zi specială să meargă în locul în care se odihnește maestrul, adică la cimitirul Belu.

Anca Pandrea azi la cimitir
Anca Pandrea azi la cimitir

"Am vrut să-i fiu alături, să fiu cu el în această zi minunată", ne-a mărturisit Anca Pandrea printre lacrimi și suspine, căci am surprins-o fix  la cimitir unde este îngropat îndrăgitul ei partener de viață.

"Nu mai fac așa cum am sărbătorit anii trecuți, cu tort. Am doar șampanie, sunt multe cheltuieli, am de plată la lumină și gaz. Anul acesta, pe seară mă voi retrage în camera specială în care sunt amintirile mele cu Iura, voi sta cu el la povești și îi aștept semnele de dincolo. Pentru că și aseara am auzit niște zgomote ciudate în cameră și am știut că este el. Și altădată a mai venit. Așa s-a întâmplat și acum", ne-a povestit îndrăgita Anca Pandrea. În ultimii ani, actrița a avut mai multe probleme de sănătate și a mers deseori prin spitale pentru analize și intervenții chirurgicale. Dar acum ne-a asigurat că totul este bine.

Ultimul proiect împreună

În 2004, Anca Pandrea și Iurie Darie au fost colegi în prima telenovelă românească de la Acasă, "Numai iubirea". Actorul îl interpreta pe tatăl personajului interpretat de Corina Dănilă, iar partenera sa de viață era ajutorul familiei personajului interpretat de Alexandru Papadopol. Cei doi se întâlnesc, se îndrăgostesc și rămân împreună. În plus, actorul a mai apărut apoi în 2009 în pelicula "Carol I - Un destin pentru România".

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net