Incredibil cu ce se ocupă acum Bianca din telenovela „Numai iubirea”! Are 27 de ani și e de nerecunoscut

În urmă cu mai bine de 17 ani, telenovela românească “Numai Iubirea” reușea să facă furori în industria cinematografică și nu doar! Bianca Neagu, sau mai bine zis „Biencuța”, așa cum o cunoaște toată lumea, s-a transformat acum într-o domnișoară frumoasă, sexy și extrem de elegantă!

„Biencuța”, fetița care a filmat cu Oana Zăvoranu, Corina Dănilă și Alexandru Papadopol în telenovela „Numai Iubirea”, a crescut, iar acum are planuri mărețe. Reporterii Click! au căutat-o pe tânără și au aflat mai multe detalii despre activitatea ei.

Citeste si: Micuţa Bianca din “Numai iubirea” are iubit 

  • Click!: Bianca ce mai faci? Te-ai reprofilat?

Încă din copilărie mi-am dorit sa lucrez cu copiii, iar in prezent aceasta îmi este activitatea. Sunt psiholog-logoped, îi consiliez pe copii în ceea ce privește dezvoltarea lor optima cât și în corectarea tulburărilor de limbaj. Îmi practic meseria cu dragoste!

  • Îți este dor de acea perioadă în care filmai pentru serialul “Numai iubirea”?

“Numai iubirea” a lăsat o mare amprentă asupra vieții mele, a fost o perioadă pe care nu am cum să o uit si care m-a ajutat foarte mult să mă descopăr și să văd realitatea cu alți ochi. Da, îmi este dor! Mereu când mă gândesc la telenovela “Numai iubirea” și mă cuprind emoțiile.

  • Ai mai vrea să joci într-un alt film? Te-ai mai întoarce în cinematografie?

Actoria este prima mea iubire, m-as întoarce oricând la ea!

  • Ești foarte schimbată: ești slăbuță, ești înaltă! Care este secretul tău de arăți atât de bine?

Îți mulțumesc! Nu fac eforturi foarte mari în ceea ce privește aspectul meu fizic, nu sunt adepta dietelor, este nevoie de un echilibru. Am un stil de viață sănătos, încerc să mănânc cât mai corect, dar fără sa îmi interzic micile plăceri și practic sport de trei, patru ori pe săptămâna.

  • Ai mai vorbit cu Papi (n.r – Alexandru Papadopol) sau Ana (n.r – Corina Dănilă)?

Nu am ținut legătura cu ei, însă de fiecare dată când am avut ocazia de a ne reîntâlni, ne-am bucurat și s-a simțit o conexiune anume.

  • Ai regrete?

“Je ne regrette rien”.  Sunt unde sunt și sunt ceea ce sunt datorită deciziilor pe care le-am luat și sunt mulțumită și recunoscătoare. Mă bucur de tot ceea am trăit și las lucrurile bune să vină în viața mea!

Click spune!

Bianca Neagu a devenit remarcată, în spațiul public, după ce a jucat în mai multe telenovela românești: „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”. Perioada de glorie a „Biencuței” a fost atunci când avea opt ani. Între timp, ea s-a orientat către alt tip de meserie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
catalin chereches primar baia mare facebook jpg
image
image
image
image
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG