Incredibil cu ce se ocupă acum Bianca din telenovela „Numai iubirea”! Are 27 de ani și e de nerecunoscut

Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de 17 ani, telenovela românească “Numai Iubirea” reușea să facă furori în industria cinematografică și nu doar! Bianca Neagu, sau mai bine zis „Biencuța”, așa cum o cunoaște toată lumea, s-a transformat acum într-o domnișoară frumoasă, sexy și extrem de elegantă!

„Biencuța”, fetița care a filmat cu Oana Zăvoranu, Corina Dănilă și Alexandru Papadopol în telenovela „Numai Iubirea”, a crescut, iar acum are planuri mărețe. Reporterii Click! au căutat-o pe tânără și au aflat mai multe detalii despre activitatea ei.

Citeste si: Micuţa Bianca din “Numai iubirea” are iubit 

  • Click!: Bianca ce mai faci? Te-ai reprofilat?

Încă din copilărie mi-am dorit sa lucrez cu copiii, iar in prezent aceasta îmi este activitatea. Sunt psiholog-logoped, îi consiliez pe copii în ceea ce privește dezvoltarea lor optima cât și în corectarea tulburărilor de limbaj. Îmi practic meseria cu dragoste!

  • Îți este dor de acea perioadă în care filmai pentru serialul “Numai iubirea”?

“Numai iubirea” a lăsat o mare amprentă asupra vieții mele, a fost o perioadă pe care nu am cum să o uit si care m-a ajutat foarte mult să mă descopăr și să văd realitatea cu alți ochi. Da, îmi este dor! Mereu când mă gândesc la telenovela “Numai iubirea” și mă cuprind emoțiile.

  • Ai mai vrea să joci într-un alt film? Te-ai mai întoarce în cinematografie?

Actoria este prima mea iubire, m-as întoarce oricând la ea!

  • Ești foarte schimbată: ești slăbuță, ești înaltă! Care este secretul tău de arăți atât de bine?

Îți mulțumesc! Nu fac eforturi foarte mari în ceea ce privește aspectul meu fizic, nu sunt adepta dietelor, este nevoie de un echilibru. Am un stil de viață sănătos, încerc să mănânc cât mai corect, dar fără sa îmi interzic micile plăceri și practic sport de trei, patru ori pe săptămâna.

  • Ai mai vorbit cu Papi (n.r – Alexandru Papadopol) sau Ana (n.r – Corina Dănilă)?

Nu am ținut legătura cu ei, însă de fiecare dată când am avut ocazia de a ne reîntâlni, ne-am bucurat și s-a simțit o conexiune anume.

  • Ai regrete?

“Je ne regrette rien”.  Sunt unde sunt și sunt ceea ce sunt datorită deciziilor pe care le-am luat și sunt mulțumită și recunoscătoare. Mă bucur de tot ceea am trăit și las lucrurile bune să vină în viața mea!

Click spune!

Bianca Neagu a devenit remarcată, în spațiul public, după ce a jucat în mai multe telenovela românești: „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”. Perioada de glorie a „Biencuței” a fost atunci când avea opt ani. Între timp, ea s-a orientat către alt tip de meserie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net