Anca Pandrea, operată de urgență. Primele imagini cu actrița după intervenția chirurgicală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce a leșinat de mai multe ori în casă, a avut COVID și probleme respiratorii, de data aceasta, Anca Pandrea (76 de ani) a ajuns din nou pe mâna doctorilor. Și a avut nevoie și de operație. Click! publică primele imagini cu actrița după intervenție, plus declarații la cald.

Anca Pandrea, operată de urgență

Anca Pandrea a povestit pentru Click! că ajuns, din nou, pe mâna medicilor, care au operat-o de urgență. Actrița a făcut hemoragie în vitros din cauza afecțiunii de la ochiul stâng, așa că a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală.

Acum, Anca Pandrea se află în recuperare la domiciliu și ne-a oferit și primele declarații despre cum se simte după operație.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington. M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva. Inițial am crezut că am alte probleme după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi”, a povestit Anca Pandrea, care s-a externat și se odihnește acasă. Special pentru cititorii Click!, actrița și-a făcut această fotografie selfie.

Înainte de această problemă de sănătate, Anca Pandrea a fost dusă la spital, unde a stat câteva zile conectată la tuburile de oxigen, în urma infectării cu virusul SARS-COV2. 

În ultimul an, actrița a avut parte de mai multe incidente, a căzut în casă de câteva ori, așa că a avut mai multe traumatisme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
biserica casin foto Iulia Marian jpg
image
image
image
image
image
image
andreea spataru1 jpg
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net