Anca Pandrea, internată la „Matei Balş”, conectată la tuburile de oxigen

#Exclusiv Click!

Îndrăgita actriţă se află din nou la spital, căci s-a infectat iarăşi cu virusul SARS-CoV-2, care provoacă COVID-19. Zilele acestea, Anca Pandrea (76 de ani) a fost internată la „Matei Balş” din Capitală şi este sub atenta observaţie a medicilor.

Anca Pandrea, conectată la tuburile de oxigen!

Click! a stat de vorbă cu celebra actriță, care se află în spital, conectată la tuburile de oxigen, iar asta pentru că nu poate respira singură. Anca Pandrea nu știe de unde a contactat virusul SARS-COVID19, căci stă numai n casă, în contact minim cu foarte puține persoane.

Citește și: Anca Pandrea, apariție surprinzătoare după ce a căzut pe scări în propria casă. Cum se simte

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.

Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anca Pandrea. 

Iată și: Anca Pandrea, accident după o petrecere. Ce s-a întâmplat cu văduva lui Iurie Darie

Anca Pandrea, serie de accidente!

Ultima perioadă nu a fost tocmai bună pentru actriță, căci a suferit mai multe accidente casnice, iar, pe lângă asta, a mai luat o dată COVID. Fosta vedetă de teatru a avut de nenumărate ori la spital, fie pentru că s-a lovit și s-a umplut de vânătăi, fie din cauza altor afcțiuni.

Anca Pandrea speră să treacă mai repede boala și să revină acasă, în casa în care a trăit cu Iurie Darie. Chiar și la spital, actrița poartă poza lui Iurie Darie după ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre