EXCLUSIV! Thury Ştefan: «Anca Pandrea a fost soţia mea acum 50 de ani»

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea,  66 de ani, a trăit  alături de Iurie  Darie în ultimii  26 de ani
Anca Pandrea, 66 de ani, a trăit alături de Iurie Darie în ultimii 26 de ani

Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea şi Iurie Darie, care a durat 26 de ani, este arhicunoscută. Despre maestrul care a plecat din lumea celor vii în urmă cu 10 zile se ştie că a fost căsătorit cu Consuela Roşu, iar Ducu este fiul său, însă despre viaţa personală a Ancăi Pandrea de dinainte de a fi cu Iura se cunosc prea puţine amănunte. Click! a aflat că şi ea a fost măritată pe când avea doar 20 de ani.

Dacă nu i-a fost dat să ajungă la altar cu omul pe care l-a divinizat, nu înseamnă că actriţa nu ştie ce înseamnă un mariaj. Anca Pandrea (66 de ani) s-a căsătorit cu Thury Ştefan (71 de ani) pe când avea doar 20 de ani. Originar din Timişoara, acesta a fost considerat drept unul dintre cei mai mari balerini ai României, dar şi un actor care s-a remarcat în filme precum „Fram ursul polar", „Veronica", "Actorul şi sălbaticii", „Nea Mărin miliardar", „Libelula" sau „Cântecele mării", în care a jucat în anii '70-'80. Thury a mai fost coleg de scenă cu Toma Caragiu şi Gheorghe Dinică, iar pe Anca se pare că a cunoscut-o pe vremea când începuse să cocheteze cu lumea artistică.

simeon stalpnicul png

Pe când erau puţin trecuţi de vârsta de 20 de ani, cei doi au legat o frumoasă poveste de dragoste, însă nu a ţinut prea mult. Dat fiind că aveau vârste fragede şi, mai ales, o experienţă de viaţă infimă, mariajul lor a ţinut destul de puţin. Astfel, după câţiva ani de iubire, Thury şi Anca şi-au spus „adio". Totuşi, cei doi au reuşit să păstreze o relaţie decentă, civilizată. În 1980, Thury şi-a descoperit o altă pasiune, metaloplastia (face tablouri cu foiţă de cupru), şi a avut nenumărate expoziţii în ţară şi în străinătate, fiind foarte apreciat şi premiat pentru talentul său. De 30 de ani, locuieşte în Câmpulung Muşcel, locul unde şi-a găsit şi adevărata jumătate, întrucât tot de atunci este căsătorit cu actriţa Mioara Ştefan.

Artistul a aflat de moartea fostului coleg de generaţie, Iurie Darie, şi a încurajat-o pe Anca prin intermediul ziarului nostru: "Condoleanţe şi Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Iurie Darie, pentru că a fost un om de mare valoare, iar Ancăi îi doresc să treacă cu uşurinţă peste acest necaz. Nu vreau să vorbesc prea mult despre ce a fost între mine şi Anca, pentru că nu are rost. Am avut o relaţie în urmă cu aproape 50 de ani şi ne-am despărţit frumos! Atât vă pot spune", a declarat Thury Ştefan, pentru Click!

Cu Iurie Darie n-a mai apucat să ajungă la altar

Moartea actorului Iurie Darie a năruit visul Ancăi Pandrea de a oficializa relaţia lor de 26 de ani. Astă-vară, când Iura se afla încă internat, ea şi-a manifestat dorinţa de a-l duce la altar pe iubitul ei care o ceruse de nevastă în urmă cu mai mulţi ani.

simeon stalpnicul png

Actorul Iurie Darie s-a stins din viaţă vineri, 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. După moartea sa, Anca Pandrea i-a cinstit memoria cu o dovadă incredibilă de dragoste.

La parastasul de 7 zile n-a pus doliu la casă

Meastrul Iurie Darie s-a stins în urmă cu 10 zile, la orele 23.00, după 6 luni în care s-a luptat cu boala. Dramaticul eveniment a luat-o pe nepregătite pe Anca Pandrea care, neavând nici un fel de haină neagră în garderobă, a fost nevoită să poarte lucruri deschise la culoare.

Astfel, nu doar la înmormântare, ci și după aceea, actrița nu a purtat doliu, și nici la casă sau la poartă nu a pus măcar o fâșie de material negru, așa cum ar cere tradiția.

Apropiații văduvei au blamat gestul, așa cum l-au comentat și pe acela în care ea și-a spart buza și l-a uns cu sânge pe maestru. Sâmbătă, Anca Pandrea a făcut parastasul de şapte zile, dar a refuzat să dea mai multe detalii despre eveniment. Vecinii ne-au relatat însă că au văzut-o pe femeie împărţind farfurii cu mâncare trecătorilor.

Apropiaţii o critică pe Anca Pandrea pentru că nu a pus doliu la casă la o săptămână de la moartea artistului

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg