Andreea Bălan, după votul pentru familia tradițională: „România merge înapoi”

simeon stalpnicul png
Artista luptă pentru drepturile LGBTFoto: Arhiva personală

Andreea Bălan și-a arătat mereu susținerea față de comunitatea LGBT, iar votul de marți (9 mai), prin care parlamentarii au fost de acord cu schimbarea constituției, la cererea Coaliției pentru Familie, a dezamăgit-o profund. Artista și-a arătat indignarea pe Facebook și nu s-a lăsat doborâtă de comentarii homofobe.

„Din păcate, România merge înapoi cu conducerea pe care o are acum iar protestele din ultimele luni ne-au arătat că oamenii care iau decizii pentru noi nu au nicio legătură cu realitatea sau prezentul ci doar cu interesele lor. Vom lupta în continuare pentru drepturile LGBT și vom încerca să aducem schimbarea, pas cu pas. Familia este locul în care găsești iubire indiferent pe cine iubești”, a scris Andreea Bălan, pe contul ei personal de Facebook.

Artista le-a răspuns și celor indignați de mesajul ei, încercând să-i educe: „O sa ma bucure mereu sa militez pentru drepturile oamenilor din jurul meu. Am luptat si pentru copii cu probleme si pentru mame defavorizate si mi se pare just sa militez si pentru barbati defavorizati. Sau femei defavorizate de un sistem corupt. Pentru ca oamenii din comunitatea LGBT platesc taxe la stat la fel ca noi toti ceilalti care avem drepturi mai multe decat ei. Oricare dintre noi putea fi in situatia lor si atunci nu ati mai fi fost atat de plini de ura unii dintre voi. Atitudinea mea era asemanatoare cu a voastra pana cand am inceput sa aflu ca prietenii din jurul meu erau gay si le era teama sa imi spuna pentru ca se gandeau ca nu o sa ii accept. Dupa ce iti vezi prietenii ca sufera din cauza asta, incepi sa intelegi ca trebuie sa lupti alaturi de ei. Ma implic in subiectul asta de mai bine de un an, am fost in fruntea paradei LGBT anul trecut. Nu e ceva nou, e ceva aproape de sufletul meu pentru ca am avut oameni din jurul meu care sufera din cauza acestei atitudini a oamenilor.”

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
h 52574265 jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg