Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre retragerea din televiziune: „Am planuri și proiecte în minte în permanență”

De aproape 4 ani, Andreea Berecleanu este prezentatoare la postul de televiziune Prima TV. În 2020, anunța că a plecat de la Antena 1. Într-un interviu recent, ea a oferit mai multe detalii despre retragerea din televiziune, cât și prietenia ei cu Andreea Esca.

Andreea Berecleanu, detalii despre demisia de la Antena 1 / foto: colaj Facebook
Andreea Berecleanu, detalii despre demisia de la Antena 1 / foto: colaj Facebook

În urmă cu 4 ani, a plecat de la Antena 1. Acum, Andreea Berecleanu se arată foarte încântată de actualul ei job, ca prezentatoare a principalului jurnal de știri de la Prima TV, și are numai cuvinte de laudă despre colegii ei.

„La Prima TV, televiziunea unde sunt deja de trei ani, este o echipă tânără, mă refer în special la reporteri. Suntem în jur de 10-15 seniori în redacție, pe toți îi cunoșteam dinainte, ne-am intersectat la un moment dat în viața noastră profesională. A fost foarte drăguț să revăd oameni cu care am lucrat la SOTI sau care mi-au fost colegi de facultate. La Prima e o energie bună. Știți cât e de important într-o redacție? De fapt, în orice mediu profesional?”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru viva.ro.

De asemenea, vorbind despre retragerea din televiziune, ea a dezvăluit că nu o ia în calcul: „Nu, dar nici nu m-aș plânge vreodată că n-am ce face. Nu-mi ajunge timpul peste zi pentru cât lucrez pentru clienții mei pentru partea de comunicare, am planuri și proiecte în minte în permanență. Nu duc lipsă de idei, de creativitate, ba chiar ar trebui să mai încetinesc ritmul. Așa mă sfătuiesc prietenii.

Profesia însăși, dragostea pentru ceea ce fac. Poate că prezentarea în sine a unui jurnal este o activitate de rutină și lejeră, dar vă asigur că o fac cu aceeași concentrare, atenție și rigoare mereu. E în ADN-ul meu, nu știu altfel”.

Prietenia cu Andreea Esca

Prezentatoarea TV este prietenă de câțiva ani cu Andreea Esca, deși spune că nu au fost în nicio vacanță împreună, dar se cunosc foarte bine: „Ce ne leagă este exact ce se vede. O relație de respect, de colaborare, de prietenie. Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar ne cunoaștem foarte bine. Ne știm tinerețea, ne cunoaștem părinții, copiii, prietenii”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net