Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a încins plaja din Mamaia! Andreea Bododel a făcut topless

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Bododel, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a făcut plajă topless pe plajă din Mamaia. Vedeta a făcut furori la „Splash! Vedete la apă”, unde și-a ținut ascunși sânii „tunați”. Totuși, Paparazzi Click! au reușit s-o surprindă în toată splendoarea pe constănțeancă. Aceasta arată fabulos, deși a trecut de 33 de ani și e mama unui băiețel. 

Andreea Bododel, fosta iubită a lui Vârciu, a făcut plajă topless pe plajă din Mamaia
Andreea Bododel, fosta iubită a lui Vârciu, a făcut plajă topless pe plajă din Mamaia

A fost căsătorită cu fotbalistul Tibi Bălan și s-a zvonit că a avut o relație cu Ionel Dănciulescu. L-a fermecat chiar și pe Liviu Vârciu, frumoasa brunetă fiind mereu o apariție strălucitoare și senzuală în showbiz-ul românesc. 

Vezi și: Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, la „Splash! Vedete la apă”! Nu o mai recunoști!

Chiar dacă a intrat în partea a doua a tinereții, Andreea Bododel se menține într-o formă excepțională. Așa au găsit-o și paparazzi Click! pe o plajă de pe litoral. Cu sânii la vedere și cu un bronz perfect, fosta iubită a lui Vârciu a întors toate privirile de pe plajă.

Citește și Ce vedetă din România are cel mai frumos posterior în vara lui 2022? Cele mai provocatoare apariții

Andreea Bododel, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, face furori la mare

Andreea Bododel face sport, iar asta se vede pe corpul ei. Vedeta are forme de invidiat. Costumele de baie îi vin perfect, dar am putut observa asta mai bine în timpul când a sărit în piscina de la „Splash”, căci, la mare, frumoasa brunetă a preferat să fie cât mai goală și mai liberă.

Vezi și: Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Andreea Bododel și-a încercat norocul la Splash

Recent, fosta iubită a lui Vârciu, s-a prezentat în emisiunea „Splash! Vedete la apă”, cu toate că nu știe să înoate, are teamă de apă, dar și de înălțime.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (...).

Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (...). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!