Andreea Marin, dezvăluire din timpul mariajului cu Ștefan Bănică. „Am conștientizat cazul Mădălinei Manole”

Andreea Marin a fost căsătorită timp de șapte ani cu Ștefan Bănică jr, iar rezultatul mariajului este fata lor, Violeta. Invitată în emisiunea Play IT, jurnalista și prezentatoarea TV, Andreea Marin a vorbit despre o serioasă problemă cu care s-a confruntat în timp ce era căsătorită cu Ștefan Bănică jr. Cei doi s-au căsătorit în 2006, iar un an mai târziu au devenit părinți.

Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg

Andreea Marin: „Fiecare are nemulțumiri în viața sa

Prezentatoarea TV a mărturisit că într-un moment al vieții ei a cunoscut o depresie profundă. A ajuns într-un punct „limită”, a povestit ea. Cazul tragic al cântăreței Mădălina Manole a marcat-o și în același timp i-a dat putere să lupte cu depresia.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat.

După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

Am ajuns și la limita aceea, eu, un om încrezător, într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut.

Și mie mi-a atras atenția și m-a conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu. Până atunci nu am mers la un specialist. Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi. E ca o gheară interioară care își strânge sufletul, este atât de puterică, este mai puternică decât tine. Nu poți să le explici celorlalți. Poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și în viața celorlalți”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea „Play IT”

Andreea Marin s-a luptat cu depresia, iar vindecarea a durat doi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net