Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, transformare spectaculoasă după divorț! A slăbit 11 kilograme și a fost premiată împreună cu nașa Anamaria Prodan, la Gala Performanței și a Excelenței! Ce decizie drastică e pe cale să ia

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, și nașa ei, Anamaria Prodan au fost premiate, luni seară, la Gala Performanței și a Excelenței. Andreea Sandu a trecut printr-o transformare spectaculoasă după divorț: a slăbit 11 kilograme și este, mai nou, studentă la Facultatea de Teologie! Ce destăinuire ne-a făcut, în exclusivitate?!

Andreea Sandu și Anamaria Prodan, premiate la Gala Performanței și a Excelenței 

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, și nașa ei, Anamaria Prodan s-au numărat, luni 14 octombrie, printre personalitățile premiate la Gala Performanței și a Excelenței, găzduită de Ambasad’ Or Events. 

Andreea Sandu a urcat pe scenă și a primit „Premiul pentru mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile în domeniul turismului”, în timp ce nașa ei, Anamaria Prodan a ridicat și ea „Premiul pentru cel mai puternic cuplu al României în domeniul sportului, fotbal și box”, pe care-l formează cu actualul ei iubit, Ronald Gavril „The Thrill”.

Cum a slăbit Andreea Sandu 11 kilograme după divorț

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, a trecut printr-o transformare spectaculoasă după divorțul de Viorel Bogățeanu, atât în plan fizic cât și mental. Aceasta a reușit să slăbească 11 kilograme în două luni, cu ajutorul unui antrenor de fitness. 

După primirea premiului, Andreea ne-a vorbit despre transformarea ei, din ultima perioadă. 

„Mă onorează acest premiu. Ieri am împlinit 30 de ani de experiență profesională, deci 30 de ani de muncă în turism. M-am bucurat mult că m-au nominalizat și pentru faptul că mă număr în top 100 la nivel mondial cu diplomă de specializare în turism emisă la Geneva.

La acest moment, sunt tot singură. Am slăbit 11 kilograme, merg la sală, am instructor personal, pe Iulian Dinu, care se ocupă extraordinar de bine de mine, și pe partea de nutriție și pe partea de sport mă motivează. 

Mi-a dat încredere că eu pot slăbi, pentru că întotdeauna am avut această problemă cu greutatea! Pentru anul acesta, îmi doresc foarte mult un copil, o fetiță, pe care vreau să o adopt”, a declarat Andreea Sandu, pentru Click!

Ce decizie drastică e pe cale să ia nepoata lui Mircea Sandu: „Există  posibilitatea…”

Andreea Sandu a reușit să iasă din depresia de după divorț cu ajutorul Divinității. Merge în fiecare duminică la liturghia de la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman, acolo unde părintele Sebastian îi aduce alinarea. 

Mai nou, nepoata lui Mircea Sandu s-a înscris la Facultatea de Teologie și a anunțat cu acest prilej, în exclusivitate pentru Click!, că are în plan să se…călugărească. 

„Ca și noutate, sunt studentă anul I la Facultatea de Teologie, la Asistență Socială. Merg de șase luni de zile, în fiecare week-end, la Mănăstirea Pantocrator unde mi-am găsit liniștea, pacea interioară. Acolo este Raiul pe Pământ, am dus-o și pe nașa mea. Părintele stareț Sebastian este un om care ne transmite iubirea care o emană dânsul, el a devenit duhovnicul meu.

În viitor, există posibilitatea să mă călugăresc!”, ne-a mai dezvăluit Andreeq Sandu. 

Va organiza împreună cu Anamaria Prodan „Gala de box a lui Ronald Gavril The Thrill”! Vine și Floyd Mayweather la București?

Ronald Gavril nu a fost aseară să ridice premiul alături de iubita lui, Anamaria Prodan, pentru că renumitul boxer se pregătește în prezent asiduu la Las Vegas pentru meciul cu columbianul Joan Boada, organizat chiar de Promoția Gavril&Prodan, pe 29 noiembrie, la Circul Metropolitan din Capitală. 

De altfel, cu acest prilej se încearcă aducerea la București a celebrului boxer american Floyd Mayweather. De toate detaliile acestui important eveniment se ocupă Anamaria Prodan, împreună cu fina ei, Andreea Sandu. 

„Voi organiza împreună cu Anamaria, nașa mea, Gala de box a lui Ronald Gavril din 29 noiembrie, de la Circul de Stat.

În prezent, am o relație extraordinar de bună cu nașa mea. Noi suntem prietene de ani de zile, am copilărit împreună. O respect, o iubesc, dar apropierea noastră parcă e din ce în ce mai mare în ultima perioadă”, a mai spus Andreea Sandu, luni seară, pentru Click!

Ce alte personalități au mai fost premiate la Gala Performanței și a Excelenței

Gala Performanței și a Excelenței a adunat, luni seară, mai multe personalități din showbiz, televiziune, mediul de afaceri și sport. 

Printre premiații actualei ediții s-au mai numărat vedete precum: Andreea Marin, Ilinca Vandici, Cristina Dorobanțu, Xonia, Helmuth Duckadam, Cătălin Botezatu, Bănel Nicoliță, Andreea Antonescu, Anda Adam sau Camelia Potec. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
film  jpg
Banner Cristi Brancu
banner jador png
Banner Luciana Indre
florin dumitrescu si sotia webp
modele batrane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net