Din ce face bani nepoata lui Mircea Sandu! Andreea Sandu ia notițe de la nașa Anamaria Prodan

Ultima actualizare:

Sângele apă nu se face! Proverbul e valabil și în cazul Andreei Sandu, nepoata lui Mircea Sandu, care nu stă nici ea departe de fotbal. După turism și organizări de evenimente, în special pentru companii, Andreea s-a dedicat unui proiect care are tot mai mulți fani: minifotbalul!

România e noua campioană mondială la minifotbal . foto: GSP
România e noua campioană mondială la minifotbal . foto: GSP

Fotbaliștii români, dar și microbiștii se pregătesc intens de participarea la Campionatul European de Fotbal din 2024, dar câți dintre noi știu că România este de 6 ani campioană europeană la... minifotbal! Mai mult este noua campioană mondială la minifotbal!

„Tricolorii” au învins Kazahstanul, la 4 noiembrie, în finala turneului din Emiratele Arabe Unite. Așa că de câțiva ani acest sport are tot mai mulți fani. Chiar dacă se joacă pe terenuri mai mici, cu echipe de 5+1 jucători și în reprize de doar 20 de minute, nu e deloc o joacă!

Andreea Sandu duce mai departe istoria familiei

Andreea și celebrul ei unchi, Mircea Sandu, fostul șef al FRF. foto: arhiva personala
Andreea și celebrul ei unchi, Mircea Sandu, fostul șef al FRF. foto: arhiva personala

Andreea Sandu, fiica fratelui lui Mircea Sandu, este pasionată de fotbal încă din copilărie. Cu așa rude nu e de mirare! Așadar, afacerile ei au avut mereu legătură cu sportul. A colaborat cu Federația Română de Fotbal timp de 20 ani, s-a ocupat de cantonamentele echipelor din Liga 1, de deplasările echipei naționale de fotbal, inclusiv la campionatele europene din 2000 și, 2004. Iar de 13 ani colaborează intens cu cel mai mare campionat de minifotbal din România, alături de care a fost de la demararea proiectului până în prezent.

Competiție de minifotbal dedicată amatorilor

Victory Cup este cea mai importantă competiție de minifotbal dedicată amatorilor, care se desfășoară în București, și are o tradiție de 13 ediții. În acești ani, Victory Cup a devenit o competiție recunoscută la nivel local și național, ce atrage de la o ediție la alta mai multe echipe și un număr semnificativ de jucători.

Andreea Sandu, la competițiile de minifotbal
Andreea Sandu, la competițiile de minifotbal

Aici s-au duelat și încă o fac nume sonore din istoria fotbalului românesc, precum Petre Marin, Mirel Rădoi, Alexandru Bourceanu, Ionuț Popa, Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Nicolae Constantin, Bogdan Pătrașcu, Ionel Dănciulescu, Bănel Nicoliță, Ionuț Mazilu, Cătălin Liță, Andrei Ciolacu, Andrei Ionescu, Romeo Stancu, Cristian Dănălache, frații Karamyan, Narcis Răducan, Mihai Pintilii, Gigel Coman, Marius Pena și Adrian Neaga.

Anamaria Prodan a învățat-o impresariat

Anamaria Prodan i-a fost nașă de cununie
Anamaria Prodan i-a fost nașă de cununie

Și cum Andreea a avut multe de învățat și de la nașa ei, Anamaria Prodan, a decis să se implice serios în acest business, iar mai nou, a lansat Victory VIP Cup 2024 – campionatul de minifotbal corporatist. Proiectul este unul amplu și se adresează corporațiilor din România.

De la început am fost partener al acestui campionat de minifotbal, dar acum am devenit chiar asociat în acest business! Aportul meu se referă la dezvoltarea lor pe parte de marketing - aduc sponsori, aduc echipele, lucrez la imagine, îmbunătățesc pachetele de premiere. Am înscris deja compania în asociații internaționale de minifotbal. Iar anul viitor voi organiza cea mai mare Gală de minifotbal din România, voi aduce personalități din lumea fotbalului de afară, de la UEFA și FIFA”, ne-a declarat Andreea Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net