Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei: „Într-o relație toxică...”

Anna Lesko este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața ei privată. După relația cu tatăl copilului său, Adrian, cunoscut ca Dj Vinnie, artista nu s-a mai afișat cu nicio relație și a știut cum să se protejeze de ochii curioșilor. Acum, se ocupă foarte mult de băiețelul ei, în vârstă de 10 ani, însă nu spune „nu” unei noi relații. Artista și-ar dori să își refacă viața sentimentală, dar îi este foarte greu să găsească bărbatul pe gustul ei, mai ales după relația cu fostul partener, pe care a catalogat-o drept „toxică”.

Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei
Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei

Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei

Vedeta recunoscut în podcatsul lui Mihai Morar că i-a fost greu să accepte o relație liniștită, în condițiile în care a fost obișnuită cu relații care nu îi făceau bine și care doar îi aduceau multă agitație în viață. În prezent, a învățat să iubească liniștea și și-a dat seama că este unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație. Vedeta este de părere că orice relație sănătoasă are momente „de plictiseală”, care sunt, în realitate, extrem de benefice. 

Cât despre fosta relație, vedeta s-a bucurat că a reușit să ia o decizie și să o rupă cu fostul partener pentru că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei și nu aveau de ce să mai continue în acest ritm. Recunoaște însă că nu i-a fost ușor să se învețe cu singurătatea, dar a ajuns să aprecieze din plin de aceste momente, iar acum le valorifică la maximum. 

„Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi. Fericirea nu înseamnă doar să fii mereu cu zâmbetul pe buze, înseamnă mai mult decât atât. Fericirea ți-o construiești, nu vine peste tine. Dacă tu ești fericită, copilul va fi fericit. Dacă ești împlinită, îți va merge bine. 

E foarte greu să fii singură, dar prefer să fiu singură și înțeleasă de mine. Ador momentele de singurătate. Este foarte important să îți rezolvi problemele. Trebuie să fii într-o armonie cu tine, cu mintea ta și cu sufletul tău. În permanență, vom avea parte de probleme și întrebări.”, a spus vedeta pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net