Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat”

După doi ani de la ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cei doi părinți se află în plin proces pentru custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina. Alina Sorescu a recunoscut, recent, că este un moment dificil pentru familia lor, însă luptă să le ofere fetelor sale echilibrul de care au nevoie. 

Alina Sorescu cu fetițele sale Foto: arhivă Click!
Alina Sorescu cu fetițele sale Foto: arhivă Click!

Care este echilibrul în viața Alinei Sorescu 

Artista Alina Sorescu este de obicei discretă cu viața ei personală, însă recent a făcut câteva declarații. „Echilibrul meu vine dintr-o îmbinare, zic eu fericită, a tuturor planurilor din viața mea. Nu pot să spun că acum sunt neapărat într-un moment în care să simt echilibrul, încă îl caut. Îmi doresc să-mi găsesc liniștea din toate punctele de vedere. Încerc să mă bucur de ceea ce este bun în viața mea. Fetițele sunt motorul în tot ceea ce fac. Activitatea mea profesională mă ajută să-mi găsesc energia să merg mai departe, publicul, cei care mă urmăresc, familia mea extinsă. Cred că e important să îți găsești o sursă de echilibru în ceea ce ai bun și stabil și liniștit în viața ta”, a spus Alina Sorescu, pentru Unica.ro.

"În situația noastră de familie este un moment delicat"

Cât despre cea mai mare provocare a ei ca mamă, Alina Sorescu a mai spus: „În situația noastră de familie e un moment delicat și am multe provocări în calitate de mamă tocmai din dorința de a le asigura un trai stabil, o rutină în ceea ce privește activitatea lor școlară. Sper ca toată situația noastră de familie să se regleze și să se liniștească la un moment dat. Asta ar fi în beneficiul fetelor, ca ele să aibă o viață stabilă și un ritm de viață echilibrat, așa cum trebuie să-l aibă orice copil”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că divorțează, după mai bine de 12 ani de căsnicie. Dar procesul nu s-a finalizat nici acum, iar neînțelegerile dintre cei doi au continuat. Artista a spus că nu reușește să ajungă la un consens cu fostul soț legat de programul de vizită a celor două fetițe. 

De-a lungul relației dintre cei doi, Alexandru Ciucu a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere. Cu toate astea, nu putem să nu ne aducem aminte faptul că designerul a avut unele îndoieli. La începutul relației, ambii se temeau în ceea ce privește diferența de vârstă. Ani mai târziu însă mărturisea că au reușit să treacă peste toate diferențele și nu sunt probleme în acest sens.

Pe atunci, el o caracteriza ca fiind femeia perfectă pentru el, însă pe parcurs lucrurile au luat o altă întorsătură. Au ajuns la divorț și nimic nu i-a mai putut face să se împace, nici măcar cele două fetițe pe care le au împreună. „Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare. E sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare. Este și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză", mai spunea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
val inundatie noroi
image
image
image
image
image
image
cub vladuta lupau png
banner gina pistol smiley png
mihaela bilic facebook jpg
38bdcb409b80c6159febe26efa018cd6 jpg
BeFunky collage (2) jpg
BeFunky collage (1) jpg
margot robbie profimedia jpg
Banner Roxana Ciuhulescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net