Cel mai mare regret al Alinei Sorescu. Totul are legătură cu fostul soț, Alexandru Ciucu: „Poate că nu...”

Ultima actualizare:

Alina Sorescu, cunoscuta cântăreață și prezentatoare TV, a dezvăluit recent cel mai mare regret al său, legat de căsnicia cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Într-un interviu, artista a mărturisit că și-ar fi dorit să fi luat decizia de a divorța mai devreme, având în vedere că problemele dintre ea și fostul soț existau de mult timp.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Foto: arhiva.
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Foto: arhiva.

Alina Sorescu: „Poate că nu am luat decizia mai devreme…”

Alina Sorescu a recunoscut că problemele în căsnicia sa cu Alexandru Ciucu nu au apărut peste noapte, ci erau prezente de ani de zile. Artista a explicat că a evitat să ia decizia de a divorța mai devreme din teama că separarea le-ar putea afecta pe cele două fiice ale lor. „Poate că nu am luat decizia mai devreme… lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu a subliniat că dificultățile din relația lor nu au fost un șoc, ci mai degrabă un proces gradual de distanțare și neînțelegeri. În ciuda eforturilor sale de a menține familia unită, a ajuns la concluzia că divorțul era inevitabil și necesar pentru bunăstarea tuturor celor implicați.

Alexandru Ciucu și speculațiile despre amantă

Alexandru Ciucu a fost surprins luând-o pe Oana Vlădescu de la aeroport și ducând-o acasă la el, unde locuia cu Alina Sorescu. Aceasta nu este prima dată când apar speculații despre o relație între cei doi. Se pare că designerul ar fi avut întâlniri cu Oana încă din 2013, pe când era deja căsătorit de patru ani cu Alina. Oana Vlădescu, vedetă de televiziune și coprezentatoare în emisiunea Marinei Almășan la TVR, ar fi fost văzută alături de Ciucu și în alte ocazii.

Reacția lui Alexandru Ciucu

După apariția imaginilor și a speculațiilor în presă, Alexandru Ciucu a avut o primă reacție, la acea vreme, susținând că toate acestea sunt încercări de a-l denigra înaintea unui termen important în procesul de divorț. „Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare”, a declarat la acea vreme pentru Spynews.ro. Ciucu a sugerat că aceste știri sunt lansate strategic înainte de momentele cheie din procesul de divorț pentru a-i discredita imaginea publică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net