Arsenie Todiraș: "Nu mai vorbesc cu Dan Bălan". Dezvăluiri dure despre trupa O-Zone

Ultima actualizare:

Viața bate filmul și poveștile din culisele unor trupe de succes ar putea fi, cu siguranță, scenarii pentru diverse pelicule de box-office. Și povestea trupei O-Zone se încadrează aici, mai ales că foștii colegi Aresenie Todiraș și Dan Bălan nu-și mai vorbesc. Banii și drepturile de autor par a fi motivele care au dus la neînțelegeri.

Radu Sîrbu, Dan Bălan și Arsenie Todiraș
Radu Sîrbu, Dan Bălan și Arsenie Todiraș

În urmă cu peste 20 de ani scriau istorie cu piese precum "Dragostea din tei", "De ce plâng chitarele" sau "Mă inec în ochii tăi". Trupa O-Zone, formată din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș (38 de ani), a trecut granițele țării și a creat isterie planetară. 

Succesul de atunci a rămas, însă, doar o amintire. Cei trei s-au separat în 2005 și au ajuns să aibă disensiuni de nedepășit. Au existat povești că soția lui Radu Sîrbu i-ar fi făcut pe cei trei să se despartă, dar și că banii și drepturile de autor au fost motivele principale ale "divorțului" muzical. Cert este că Arsenie vorbește în continuare cu Radu Sîrbu și chiar au colaborat anii trecuți la câteva melodii, însă nu și cu Dan Bălan.

"Am avut o piesă împreună cu Radu. Suntem prieteni mai mult decât colaborăm muzical. Colaborez cu mulți artiști și din Rusia, și din Germania... Cu Dan Bălan n-avem despre ce vorbi", ne-a povestit Arsenie, în exclusivitate, la un eveniment monden.

Dan Bălan: "Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone"

În 2013, învitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, Dan Bălan a făcut dezvăluiri de culise. Întrebat de moderator dacă a strâns mai mult de 10 milioane de euro, Dan Bălan a fost extrem de sincer: “Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Eu, ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”.

Ultima oară, cei trei s-au întâlnit în formula O-Zone de Revelion, la trecerea dintre anii 2019-2020, în București, pe imensa scenă din faţa Casei Poporului. Însă reunirea nu a însemnat și continuarea prieteniei.  Arsenie încă e supărat pe fostul coleg, Dan Bălan, pe care în emisiunea "La Măruță" l-a descris „răutăcios, un pic zgârcit și mofturos. Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam, dar ai cerut trei. Mai aveam", a spus Arsenie.

Mianna, o solistă din Rusia, este iubita lui Arsenie. Foto: Instagram
Mianna, o solistă din Rusia, este iubita lui Arsenie. Foto: Instagram

Arsenie Todiraș, piesă nouă și planuri de nuntă

Acesta tocmai a lansat o piesă nouă, "Maracuya", împreună cu Mianna și Tymma. "Am scos-o în mai multe țări. În Rusia, în Ucraina, uite că suntem difuzați la Radio acum. Mi-am schimbat look-ul, sunt mai blond un pic, am revenit la fosta culoare de blond acum. M-am mutat în Italia. Pentru că pe perioada pandemiei m-am săturat să stau în Moscova și am zis că vreau undeva la cald.

Și, dacă toată lumea e închisă în casă, măcar eu să fiu închis pe plajă. Să nu-mi dea voie să ies de pe plajă. Nu m-am însurat, dar sunt aproape, la anul probabil voi face pasul cel mare", ne-a povestit, în exclusivitate, solistul care a trecut recent prin România că să-și promoveze nouă piesă.

Cifrele trupei O-Zone

  • Trupa a fost înfiinţată în 1999
  • “Dragostea din tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi
  • În 2004 au obţinut titlul de cea mai de succes trupă din Europa
  • Au vândut 12 milioane de albume în 27 de ţări
  • Pe 13 ianuarie 2005, au anunţat despărţirea.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net