Bat clopote de nuntă! Robert Toma și-a cerut iubita în căsătorie

Robert Toma a devenit celebru cu hit-ul „Toată Vara", piesă cântată împreună cu Marius Moga, iar apoi a făcut ravagii colaborând cu Amna, cu melodia „Cine pe cine". Pe 10 iunie a fost ziua solistului, iar recent am observat, pe rețelele de socializare, că și-a cerut iubita în căsătorie, pe Roxana. Click! vă spune care este povestea de dragoste a celor doi.

Robert Toma și Roxana sunt de 5 ani împreună
Robert Toma și Roxana sunt de 5 ani împreună

Zilele trecute, am putut observa pe profilul lui Robert Toma, că acesta și-a cerut iubita în căsătorie, iar răspunsul său a fost „Da”. În continuare vă vom spune povestea de dragoste a celor doi:

„Suntem împreună de 5 ani. În ultima perioadă sunt mai romantic, deci altă muză n-am. Ea este muza mea. Piesa „Cine pe cine”, cu Amna a avut mare succes, suntem bine”, spune el. 

Cererea în căsătorie a fost făcută pe plajă
Cererea în căsătorie a fost făcută pe plajă

Roxana: „Altfel nu cred că ne-am fi întâlnit”

Cei doi s-au cunoscut absolut întâmplător, prin prisma meseriei Roxanei. Mărturisește că primii fluturi în stomac au apărut în momentul în care se afla în focul pregătirilor pentru show-ul celui ce avea să-i devină partener de viață.

„Cum ne-am cunoscut? Prin prisma meseriei mele. Eu sunt antrenoare de dans sportiv și avea nevoie de cineva care să-i facă coregrafiile și eventual și de o dansatoare. Și s-a nimerit că cei care m-au contactat să-mi spună că au un artist care are un concept de show și are nevoie de mine. Așa ne-a cunoscut, că altfel nu cred că ne-am fi întâlnit. Îl știam, dar prin prisma jobului.

Și m-a cucerit chiar atunci, când îl pregăteam pentru show, dar noi n-am avut nicio treabă până când nu s-a terminat spectacolul. Mi-am dat seama că este un om cu foarte mult bun simț, pentru că pe toți cei din grup îi întreba dacă au nevoie de ceva, dacă îi poate ajută cu ceva. Eu am mai lucrat cu artiști și știu cum erau, iar el dădea importantă fiecărui detaliu, fiecărui om”, ne-a povestit iubita lui Robert.

Așa arată inelul oferit de Robert Toma
Așa arată inelul oferit de Robert Toma

Tânăra a apărut deja într-unul dintre videoclipurile lui și s-au înțeles bine. “Stăm împreună de 5 ani”, ne-a mai spus Robert Toma în încheiere.

Tânăra nu este străină de lumea showbiz-ului, această a mai apărut în videoclipurile „Nu mă uită” (Ioana Ignat), „Pierdut printre femei” (Smiley) „Tango” (Antonia) și „El amor” (Antonia). Acum, Robert Toma și logodnica lui, Roxana, se pregătesc de marele eveniment din viața lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net