Bebelușul Anei Baniciu, la un pas de moarte! În ce stare se află micuțul: „Bătăile inimii scădeau”

Fericire mare în familia Anei Baniciu. Artista a adus pe lume, marți, 4 iunie, un băiețel perfect sănătos. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pentru prima dată, însă se pare că la naștere, vedeta a avut unele complicații, iar micuțul său a fost la un pas de  moarte! Iată în ce stare se află bebelușul.

Bebelușul Anei Baniciu, la un pas de moarte
Bebelușul Anei Baniciu, la un pas de moarte

Bebelușul Anei Baniciu, la un pas de moarte! În ce stare se află micuțul

Ana Baniciu a devenit fericita mămică a unui băiețel de nota 10! Vedeta a născut la începutul lunii iunie, însă nașterea era preconizată, culmea, pentru azi, 12 iunie. Din păcate, artista a fost nevoită să ajungă la spital mult mai repede din cauza unor complicații care i-au pus viața în pericol bebelușului lor. Ana Baniciu și-a deschis sufletul în fața fanilor pe rețelele de socializare și a povestit cu lux de amănunte despre clipele de groază prin care a trecut până să își nască bebelușul. 

Vedeta a povestit că până în ultimele luni a avut o sarcină foarte ușoară și fără probleme, asta până în ultimele luni când oboseala a început să se resimtă. Ana a mărturisit că și-a dorit foarte mult să nască pe cale naturală, în condițiile în care se consideră foarte rezistentă la durere, iar asta nu ar fi fost un impediment pentru ea.

„Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. Deci am vrut să nasc natural pentru că am o toleranță la durere extrem de mare, știu ce înseamnă durerea, pentru că am mai avut dureri.”

Problema a intervenit în ultimele zile înainte să îl născă pe cel mic. În acea perioadă au apucat-o durerile și a decis să meargă la doctor pentru a investiga. Acolo a aflat că cel mic avea cordonul ombilical în jurul gâtului și i s-a spus că dacă nu va face cât mai repede cezariană atunci viața celui este în pericol.

„Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat că în ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strâns, era foarte strâns. În momentul în care eu aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană. A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng. Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum. Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut”, a  explicat Ana Baniciu.

Acum micuțul se află în stare perfectă, iar toată familia este copleșită de bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
banner theo rose png
andreea sasu philipp plein colaj instagram jpg
grasu xxl facebook jpg
jon landau captura video jpg
Click! a stat de vorbă cu Catrinel Sandu imediat cum vedeta a ajuns în țară!
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net