Bella Santiago intră la „Bravo, ai stil!” în locul Nicoletei Dragne

Ultima actualizare:

După ce Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a părăsit competiția „Bravo, ai stil!”, o nouă concurentă este pregătită să-și demonstreze veleitățile în materie de modă. Artista care a spus „da” provocării este nimeni alta decât Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor” din 2018.

Bella Santiago, la „Bravo ai stil”, în locul Nicoletei Dragne
Bella Santiago, la „Bravo ai stil”, în locul Nicoletei Dragne

Bella Santiago se pregătește să demonstreze că are talent și în domeniul vestimentar, nu numai pe plan muzical! Artista va păși în cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D începând cu ediția de miercuri, 22 decembrie, iar admiratorii acesteia sunt nerăbdători să o vadă într-o nouă ipostază.

Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Bella Santiago vrea să îi cucerească și pe jurații de la show-ul de stil difuzat de Kanal D. Artista va avea prima apariție în ediția de miercuri și îi va impresiona pe jurați cu vocea sa, dar și cu prezența.

Bellei se pare că îi place să participe la cât mai multe concursuri, fiind o fire competitivă.  Artista a devenit cunoscută după participarea la mai multe concursuri muzicale extrem de urmărite.

De asemenea, vocea cântăreței a făcut furori chiar și la Eurovision, acolo unde a participat cu piesa „Army of Love”. Pe Bella ați putut să o mai vedeți și la „Vocea României”, „Te cunosc de undeva”, dar și „Chefi la cuțite”, însă emisiunea care i-a propulsat cu adevărat cariera a fost „X Factor”, acolo de unde a plecat și victorioasă.

Cântăreața intră în competiție în locul Nicoletei Dragne, cea care a fost eliminată, în gala de sâmbătă seara. Nicoleta a fost votată cel mai puțin de telespectatori în seara în care a plecat acasă.

Cine este Bella Santiago

Bella Santiago (32) este de origine filipineză, însă este stabilită în România de mai multă vreme. Artista are o fetiță în vârstă de 11 ani dintr-o relație anterioară, însă în prezent este căsătorită cu un român. Bella Santiago și Nicu Grig s-au întâlnit prin intermediul solistului trupei Jukebox, cu care aceasta are o relație de prietenie foarte apropiată. N-a trecut mult timp, iar Nicu a cerut-o de soție!

Bella a mărturisit că, în prezent, ea nu mai are niciun fel de legătură cu tatăl biologic al fiicei sale, iar aceasta nu-și mai dorește să se întoarcă în Filipine, mai ales că are o relație extrem de bună cu soțul mamei ei, pe care îl consideră deja ca pe un tată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net