Bianca Drăgușanu l-a abandonat pe Bădălău! Cu cine va pleca la Londra cât timp afaceristul e cercetat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (40 de ani) își lasă iubitul acasă și pleacă la Londra! Bădălău este sub control judiciar timp de 60 de zile și nu are voie să părăsească țara în tot acest timp. Bia, însă, e neliniștită și nu poate sta prea mult prin țară, mai ales că are și treburi importante, mai nou, peste graniță.

Cuplul Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a primit o grea lovitură atunci când omul de afaceri din Bolintin Vale a fost pus, săptămâna trecută, sub control judiciar, fiind acuzat de dare de mită.

Timp de 60 de zile, Gabi Bădălău nu mai are voie să plece din țară, în condițiile în care Bădălău junior își ducea iubita aproape lunar în vacanțe de lux. Bianca a declarat că este trup și suflet alături de Bădălău în aceste momente când omul de afaceri are mari probleme cu legea. Cu toate acestea, Bia e neliniștită și are mâncărici la tălpi.

S-a ivit o plecare la Londra chiar în această perioadă, iar oferta e de nerefuzat, mai ales că Bia pleacă și cu treburi pe acolo. Norocul lui Bădălău este că iubita lui va fi însoțită doar de prietene în călătoria prin Capitala Regatului Unit.

Mai precis, Bianca va pleca timp de câteva zile, la începutul lunii mai, la un masterclass de machiaj la Londra, însoțită de buna ei prietenă, make-up artistul vedetelor, Elena Ciftci.

Vom zbura peste hotare ca să ne întâlnim cu comunitatea de români din Londra, pentru un Masterclass de machiaj, în care Bianca va fi model, dar și speaker motivațional. La acest eveniment, ea va dezvălui secrete din rutina ei zilnică și va răspunde la toate întrebările puse din public.

Vor fi două demonstrații de machiaj, pentru mirese și pentru televiziune, iar participantele vor primi cadouri în valoare de 2000 lei, dar și tot suportul nostru, ca antreprenori, ca să-și poată deschidă o afacere pentru a deveni femei independente. Masterclass ul va avea loc pe 9-10 mai , însă vom pleca cu câteva zile mai devreme pentru a pregăti evenimentul”, a declarat make-up artistul Elena Ciftci, în exclusivitate, pentru Click!

Gabi Bădălău este sub control judiciar timp de 60 de zile Sursa: arhivă personală
Gabi Bădălău este sub control judiciar timp de 60 de zile Sursa: arhivă personală

Ce obligații trebuie să respecte Bădălău junior, sub control judiciar?

În tot acest timp, Gabi Bădălău rămâne acasă, consemnat la domiciliu. Pe 22 martie, omul de afaceri din Bolintin Vale a fost pus sub control judiciar de către DNA, fiind cercetat pentru dare de mită.

În contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect «Înființare rețea de alimentare cu apă în satele ..., comuna ..., județul Giurgiu», în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.

În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, se arată în rechizitoriul anchetatorilor.

În perioada în care se află sub control judiciar, Gabi Bădălău trebuie să respecte o serie de obligații, și anume: să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar, să nu părăsească teritoriul României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent și să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.

În caz că iubitul Biancăi Drăgușanu nu va respecta aceste obligații, măsura controlului judiciar ar putea fi înlocuită de anchetatori cu măsura arestului la domiciliu sau cu a cea a arestării preventive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net