Bianca Drăgușanu, mireasă pentru Bădălau! Repetițiile de nuntă sunt în toi la Bolintin Vale

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă! De data aceasta, făcut-o, însă, pentru iubitul ei, Gabi Bădălău, mai ales pentru a-i promova acestuia salonul de evenimente de lux din Bolintin Vale. Bianca vrea să-i forțeze, astfel, mâna afaceristului, ca s-o ceară mai repede de nevastă.

Bianca Drăgușanu se vrea, iar, mireasă cu orice chip! De data aceasta, însă, mireasa lui Gabi Bădălău. Vedeta a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă, din atelierele sale de croitorie, pentru a-și promova afacerea ei, dar și pe cea a iubitului, Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a făcut, zilele trecute, o ședință foto îmbrăcată în mai multe rochii de mireasă de la propria sa firmă de croitorie. Bia nu doar că a îmbrăcat rochiile, dar a și pozat în mireasa perfectă, machiajul fiind realizat de buna ei prietenă, make-up artistul vedetelor Elena Ciftci.

După ce s-a aranjat exact ca de nuntă, blonda a plecat să realizeze fotografiile chiar la sala de evenimente de lux, pe care Gabi Bădălău o deține în Bolintin Vale.

Ce a făcut ca să-i salveze afacerea iubitului?

Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu Niculae Bădălău, se ocupă acum de afacerile familiei, printre care și sala de evenimente de pe domeniul de 10 hectare din Bolintin Vale, în care s-au investit aproximativ 4 milioane de euro. Numai un candelabru din local a costat peste 100 de mii de euro.

Bianca i-a forțat mâna iubitului ei cu această ședință foto, căci blonda speră ca Gabi Bădălău, proaspăt divorțat de Claudia Pătrășcanu, să se hotărască și să o ceară mai repede de soție.

Din păcate, familia Bădălău trece, momentan, printr-o situație dificilă, după ce capul familiei, Niculae Bădălău, a fost trimis, în luna decembrie a anului trecut, în judecată de DNA sub acuzația de luare de mită și trafic de influență.

Cât costă o rochie de mireasă de la Bianca?

De 14 ani, Bianca Drăgușanu deține un atelier de croitorie, care a supraviețuit și pe pandemie. Vedeta are mai mulți angajați care se ocupă de confecționarea rochiilor de mireasă. Bianca a reușit performanța de a vinde, în acest an, o rochie cu aproximativ 1.000 de euro.

Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite”, a declarat Bianca Drăgușanu, despre afacerea ei cu rochii de ocazie.

Va prezenta „Detectorul de minicuni”, la Kanal D, în locul Oanei Radu

Biancăi Drăgușanu îi merge foarte bine și pe plan profesional. Blonda a anunțat, zilele acestea, că va fi gazda unei noi emisiuni, și anume „Detectorul de minciuni”, de pe canalul de Youtube „theXclusive”, show prezentat, în trecut, de către Oana Radu.

Astfel, cântăreți, influenceri, artiști și oameni de televiziune vor fi invitații Biancăi Drăgușanu în emisiunea on-line, iar aceasta le va adresa o serie de întrebări despre cariera, dar și despre viața lor.

Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine.

Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a declarat Bianca Drăgușanu, despre noul proiect.

Surse din presă au dezvăluit că Bianca va fi remunerată destul de generos pentru acest proiect. Blonda va primi 1.000 de euro pentru fiecare ediție.

Bianca Drăgușanu nu este la prima colaborare cu cei de la Kanal D, în trecut, ea fiind gazda emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net