Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav în emisiune! De față a fost și Cătălin Botezatu

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu a venit în emisiunea prezentată de Victor Slav şi i-a amintit de pensia aliemntarăfoto: captură video Kanal d
Bianca Drăgușanu a venit în emisiunea prezentată de Victor Slav şi i-a amintit de pensia aliemntarăfoto: captură video Kanal d

Victor Slav și Bianca Drăgușanu le vor oferi telespectatorilor emisiunii „Vulturii de Noapte” scene de neuitat. Cei doi foști iubiți și-au aruncat replici usturătoare și au ajuns să-și spună lucruri pe care până acum le-au ținut ascunse.

Victor Slav a fost luat prin surprindere de fosta lui iubită, la filmările emisiunii. De față a fost și Cătălin Botezatu, un alt fost partener al superbei blonde. Scenele dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor putea fi urmărite în ediția de marți a emisiunii, potrivit wowbiz.ro. Tot atunci, telespectatorii vor afla și de ce a fost pălmuit prezentatorul de către mama fetiței lui.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit anul trecut

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să o ia pe căi separate în vara anului trecut. Vestea a căzut ca un trăznet în lumea showbiz-ului, însă cei doi s-au comportat foarte matur și au rămas prieteni de dragul fetiței lor, Sofia Natalia . Motivul invocat de cei doi ar fi fost lipsa de timp petrecut împreună și instalarea unei monotonii apăsătoare în relația lor. După despărțire, au spus că și-au dorit să se concentreze mai mult asupra carierei.

„Bianca și Victor s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună de mai mult timp. Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea “Wowbiz”, la Kanal D) și doarme pana la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă. Ea zicea ceva, el înțelegea altceva. Despărțirea nu e nici o drama din punctul ei de vedere, au un copil împreună, este adevărat, dar nu este primul cuplu care se desparte. Amândoi sunt tineri, frumoși, cunoscuți și ar putea oricând să înceapă o altă relație, în care să fie fericiți”, au povestit la acea vreme, pentru Click!, surse din anturajul Biancăi Drăguşanu. 

Citește și

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav: «Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui»

Victor Slav vorbeşte despre fericire după despărţirea de Bianca. Ce îi aduce zâmbetul pe buze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net