Bianca Sasu de la „iUmor” face furori pe internet cu papagalii ei vorbitori!

Bianca Sasu, concurenta de anul trecut de la „iUmor”, poate că nu a câștigat competiția, însă tânăra face furori în mediul online cu papagalii ei vorbitori! Bianca îi filmează pe cei doi în cele mai amuzante ipostaze, iar urmăritorii ei de pe TikTok o răsplătesc cu mii de aprecieri.

Bianca Sasu face furori pe internet cu papagalii ei vorbitori Foto: Antena 1
Bianca Sasu face furori pe internet cu papagalii ei vorbitori Foto: Antena 1

Dacă în filme o avem pe „mama Dragonilor”, ei bine, în România, Bianca este „mama papagalilor”. Tânăra este topită după înaripatele ei, și se filmează adesea pe internet alături de acestea. Papagalii Biancăi Sasu sunt vorbitori și imită foarte bine sunete și cuvinte. 

Bianca Sasu de la iUmor face furori pe internet cu papagalii ei

Anul trecut, tânăra, alături de „copii” ei, a făcut senzație cu numărul său în emisiunea iUmor, cucerindu-l complet pe juratul Mihai Bendeac.

Nuk și Lila, așa cum i-a denumit Bianca pe papagalii săi isteți, fetiță și băiețel, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, fac senzație pe TikTok și clipurile adună instant zeci de mii de vizualizări și numeroase reacții din partea utilizatorilor. Puteți urmări unul dintre videoclipuri AICI.

Bianca Sasu și-a câștigat notorietatea în urma numărului ei de la iUmor, însă mulți  alții o cunosc după pseudonimul său de gamer, Amyclaire97. Aceasta este pasionată și de jocuri video și de crearea de conținut în acest sens.

Nu mai are sens să menționăm că Bianca este mare iubitoare de păsări. Aceasta s-a îndreptat către mediul academic în alt domeniu însă, fiind studentă la masterul de genetică moleculară din cadrul Facultății de Biologie din Iași, potrivit Antena 1. Ea spune însă că acum a cam început să îi placă partea de online mult mai mult, în schimb.

Aceasta s-a născut la Suceava, la „țară” spune ea, și pasiunea pentru păsări o are dintotdeauna, crescând printre găini. În anul 2020 a urcat pe scena iUmor și a reușit atunci chiar să-l „vrăjească” pe Mihai Bendeac cu apariția ei, ajutată, bineînțeles, de Nuk.

În anul 2019, tânăra a publicat primul filmuleț cu papagalii, iar filmarea a devenit imediat virală, adunând mai bine de șapte sute de mii de vizualizări. Văzând cât de apreciați sunt Nuk și Lila, fosta concurentă de la iUmor a continuat să își înveselească urmăritorii cu imagini în care apar înaripatele ei. Pe Nuk l-a luat în 2018, iar la doi ani după a urmat și Lila, partenera acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net