Finala „iUmor” 2021. Cine luptă pentru cei 20.000 de euro

Ultima actualizare:

Sezonul 11 al emisiunii iUmor de la Antena 1 este pe sfârșite, iar concurenții care și-au primit „tichetul” către marea finală se pregătesc intens pentru a pune în scenă un show de neuitat. Iată când are loc finala iUmor, dar și care sunt finaliștii!

Care sunt finaliștii sezonului 11 iUmor Foto: IMDb
Care sunt finaliștii sezonului 11 iUmor Foto: IMDb

Sezonul cu numărul 11 iUmor are tot atâția concurenți și în finală. 11 participanți sunt pregătiți să se lupte pentru marele premiu pus la bătaie, în valoare de 20.000 de euro.

Cine sunt finaliștii iUmor sezonul 11

Finala iUmor are loc la data de 26 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Atunci,  unsprezece concurenți vor da cele mai bune poante și vor urca pe scenă cu cele mai inedite momente, fiecare pentru a demonstra că el este cel care merită premiul cel mare.

Finaliștii iUmor sezonul 11 sunt Teodor Stroe, Kiara Anca Firan, Claudiu Medeș, Octavian Man, Tudor Costina, Virgil Ciulin, Zamfir Silaghi, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Petre Roman și Stevo Joslin.

Teodor Stroe este ultimul concurent care a intrat în marea finală a show-ului „iUmor”. Numărul lui Teddy, pe care l-a numit „truc pentru minte, nu pentru ochi”, nu a fost plăcut la unison de toți de la masa juriului, iar acest fapt a declanșat anumite „discuții corozive” între cei trei, așa cum le-a numit Mihai Bendeac.

Cine a câștigat iUmor sezonul 10

Marele câștigător iUmor sezonul 10 a fost Andrei Garici, care s-a bătut în finală cu mai multe nume sonore. Cei care au urcat pe scena de la Antena 1 în seara finalei au fost Alexandru Ghețan, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Însă doar unul a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Marele câștigător „iUmor” a surprins juriul, dar și publicul cu un număr de stand-up comedy de excepție. Momentul a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu „iUmor” din sezonul 10.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net